Mit fognak velem csinálni?
Figyelt kérdés
Tinédzser vagyok. Letörött a fél fogam elöl. Tettek rá pótlást. De most a pótlás széle elkezdett barnulni. Az a fogam nem fáj, szép fehér, rendszeresen tisztán tartom de nem értem a gondot. Mit fognak velem csinálni? Nagyon félek.2011. aug. 27. 18:08
1/4 anonim válasza:
szerintem lecsiszolják a barna részeket és porcelánnal ujra olanná formálják amilyen a vele párhuzamos
2/4 anonim válasza:
Nem fognak vele semmit sem csinálni , mert nem tudnak. Ha újat tesznek rá az is ugyan így elkezd majd barnulni. Márpedig ugyanilyet tennének rá , mert igazit nem tudnak csinálni. Ez vagy az anyagtól van amivel kipótolták , vagy mert elhalt a fogad. Csináltass rajta érzésvizsgálatot , mert ha elhalt el fog cisztásodni , az pedig a többi fogadat is megfertőzi. Ha elhalt sajnos ki fogják húzni vagy gyökérkezelést csinálnak. Vagy ha már elmúltál 16 éves akkor mindenféleképp húzasd ki és csináltass implantátumot. Mert feltételezem , hogy ezzel a foggal nem tudsz harapni , azzal pedig tudnál bármit enni. Hihetsz nekem , mivel ugyanez történt a hugommal , csak neki szürkülni kezdett a pótlás , nem barnulni. Inkább menj el a fogorvoshoz , mint , hogy idegeskedj.
3/4 anonim válasza:
Nem csak próbapótlást tettek rá? Én is így jártam pár éve, fejest ugrottam a strandon, és 2 is tört. :( Rögtön mentem orvoshoz, próbát tett, levette a mintát, 1 hét múlva mentem vissza. Mai napig nem látszik, hogy nem eredeti, semmi színe nincs, pedig cigizek+kávézok is. Igaz, ha magánorvoshoz mész drágább lesz, de jobbat tud csinálni, mint SZTK.
4/4 A kérdező kommentje:
Na emberek! Leszedsték a régit és polírozták a fogam ás sztk-ba raktak újjat ráadásul szebb lett mint előtte a maszek.
2012. aug. 5. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!