Varicocele után hydrocele?
Figyelt kérdés
2011.03.19-én volt egy varoicocele műtétem, bal oldalt. Azóta az érintett here nagyon megduzzadt. Kemény, tapintásra mérsékelten, megfogásra viszont határozottan érzékeny. Ez lehet vízsérv? Vagy elmúlik magától? Kapocsszedésre 2011.03.29–én kerül majd sor, ekkor tudok az orvosommal beszélni.2011. márc. 25. 06:29
1/6 anonim válasza:
szia gondolom már késve irok ,de lehetséges mivel én is otthon ulok ugyan ezel a problémával :,(
4 éve volt varoicocele mutétem és most mutotem ugyan ara a ball herémre de most hydrocele miadt ! 3nap mulva szedik ki a varatokat. kérdeznék egy két dolgot és orulnék ha megtudnál nyugtatni.
1. menyi ido mig a duzzanat lemegy?
2. esetleg kiujulás nálad ?
3. ugyan olyan lett a mutott heréd mind amilyenek lenie kell?
4, menyi idu után térhet visza az ember a régi sexuális életéhez?
2/6 anonim válasza:
Na azóta nektek rendben van minden?
3/6 A kérdező kommentje:
Olyan jól sikerült a műtét, hogy azóta a bal herém gyakorlatilag elsorvadt, ez a beavatkozás utáni elégtelen vérkeringés kialakulásának köszönhető. Hamarosan el fogják távolítani, ugyanis megnövekedett kockázatot jelent a rák kialakulására. Szeretnék egy, a jobb oldalon megegyező implantátumot a helyére, csak az önbizalom végett. Nagyjából ennyi a fejlemény 11 év után.
2022. jún. 6. 22:50
4/6 anonim válasza:
Jézusom, nagyon sajnálom! :(
Ilyen idióta orvosok vannak, te jó ég...
Miért nyúltak hozzá akkor egyáltalán... Hallani is szörnyű. :'(
5/6 Hari07 válasza:
Fuhh hát ezmost így nagyon nem nyugtató 😅2018-ban volt varicocelem és mondta is az orvos, hogy lesz hydrocelem. Namost a jobbhoz képest 4-5x akkora szóval megkellene ejteni a műtétet, mert rendesen marokra lehet venni már xd. Mennyire fáj időközönként? Mennyit kell ágyban feküdni?
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem volt hydrocele-műtétem. Minden rendben ment, azon kívül, hogy a herém azóta is 2,5-3-szor akkora, mint a normális méret. A dokik mindig meglepődnek, de baj nincs vele elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!