Szűkületem van, szerintem. Néha megpróbálom hátrahúzni, de a félelem, vagy a fájdalom miatt nem próbálkoztam sokszor. Ez nyilván az én és a szüleim hibája is. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Ilyenkor előjön a tipikus "Mi lesz, senkinek sem fogok kelleni" című. Nem akarok minden áron metéltetni, kés alá feküdni. Mihez fogjak? Normális válaszokat!A makacs... Hát szóval nem sokat próbálkoztam a fityma hátrahúzásával, mert hát vagy fájt, vagy (én hibám) elkezdtem félni, hogy jaj fájni fog. Nem akarok olyat, hogy (mint itt olvasgattam) 26-30 évesen elkezdeni ezen gondolkodni. De kéne tanács, valami önbizalom keltő és tanácsadó tanács... x) Tudom, mondhatjátok, hogy miért nem fordulok a szüleimhez.. Nem tudom. Apám nem ez a megbeszélős fajta sajnos. Anyám meg csak szidna, hogy miért nem gondoltam erre előbb, és nem mostam. Amiben lehet, hogy igaza van nem tudom. Ennyi lenne.2011. márc. 21. 19:00
11/12 anonim válasza:
Ne figyelj arra, hogy kit hogyan vernek át az orvosok azzal, hogy nem mesélik el, milyen módszerek vannak akár az erős szűkület esetén is arra, hogy lehető legtöbb szövetük megmaradjon. A fitymának fontos szerepe van és minden levágott milliméter VESZTESÉG.
Én most rengeteget (két és félmilliót) fogok fizetni, hogy visszaalakítsák nekem, mert levágták az egészet és fáj is és ronda is nagyon
Kiszáradt foltos kérges makk stb
Szerintem ezt nem akarja magának egy férfi se, még ha csak 20 vagy 1 % is rá az esély
VAGY BÁRMENNYI
12/12 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!