Fitymaszűkület. 14 éves vagyok, és amikor nem áll akkor teljesen hátra tudom huzni a bőrt, amikor meg teljesen áll, akkor csak a feléig! Mit tegyek?
öregem ha napi két órát huzogatod meg rejszolsz attól már nem fog hátrébb menni
különben ez nem műtét, csak igazítás
légy már férfi
nők meg elvileg jobban szeretik a körülmetélt férfiakat. Sokkal jobban lehet használni, illetve orális szexnél is sokkal jobban használható ;)
Szerintem nyugodtan mondd el otthon hogy problémád van aztán valakivel elmész az orvoshoz. Nem nagy ügy. Később csak köszönni fogod hogy ennyi idősen megcsináltad és nem kell szenvedned 20+ évesen.
a páromnak is volt mütétje és egy nagyon picit megmaradt a helye. nem ezzel volt problémája, de abszolut nem érdekel.
menj orvoshoz, mert nagyobb baj lehet belőle.
azért érdeklődnék én e téma iránt mert nekem is van ilyen problémám.
én inkább kihagynám a "műtétet" de ha nincs más akkor elmegyek nehogy valami komplikáció legyen később belőle.
mindenféleképpen dokihoz kell menni??
nekem is ez a problémám 16/f
Én nálam ez valószínűleg azért alakult ki mert 4éves korom óta sose mostam meg a makkot. tehát sose húztam hátra a fitymát..
13évesen vettem észre hogy baj van, nem is tudtam eleinte hátrahúzni...
Azóta sokszor próbáltam, fél év alatt sikerült teljesen hátrahúzni... De felizgult állapotban nagyon fájt.. Most is fáj de már csak kicsit..
Viszont most már elhatároztam magam és elmegyek urológushoz, bár ezt nagyon nem akartam..
Úgyhogy fogadd el, házi gyógymód nincs, én is 3 év alatt idáig jutottam el, magadtól soha nem lesz teljesen jó, valószínűleg szexnél nagyon durván fájna, viszont egy orvos percek alatt tud segíteni rajtad. És nekem is 19cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!