Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Óvszerben lelankadok, mi az oka?

Óvszerben lelankadok, mi az oka?

Figyelt kérdés
Le vagyok lombozódva, így gyakorlatilag impotens vagyok :P
2011. márc. 18. 13:25
 1/6 anonim válasza:
ez velem is előszokott fordulni,óvszer nélkül meg úgy meg minden mint a karikacsapás,de hát fő a biztonság
2011. márc. 18. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor mi a fityfenét tegyek a fütykössel?
2011. márc. 18. 13:36
 3/6 tetris ***** válasza:

Esetleg ki lehetne próbálni, hogy az óvszert amennyire lehet, már előre felhelyezni, és nem a legdöntőbb pillanatban vacakolni vele.

Ha ez nem megy, akkor jó lenne az óvszert előkészíteni. Azaz kicsomagolni, és kikészíteni az akció előtt, hogy minél kevesebbek kelljen ügyködni vele.

A kedvesed is megkérheted, hogy tegye fel. Ez még izgalmas is lehet.

Vagy: olyan óvszert kellene beszerezni, ami egy kicsit meg van "bolondítva". Például van valami rezgő izé rajta, ilyesmi. Nemcsak a sexshopokban lehet ilyet kapni, hanem a múltkor még a Tescóban is láttam ilyet. Az árát nem néztem meg. De gondolom minden pénzt megér.

2011. márc. 18. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Tescoban melózok 1599.- :-))))

Amúgy miért nem szed a barátnőd tablettát?

2011. márc. 18. 23:00
 5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó...azért nem szed mert talán nem szedhet , mint pl. én. Az én páromnak sem megy óvszerben, hagytuk is a fenébe...én Patentex oval hüvelykúpot használok, semmi gáz vele és eddig száz százalékban megvédett, pedig elhiheted mi aztán szinte mindennap együtt vagyunk. :) Nem tudom mióta vagytok együtt a pároddal, mert ha már régen és megbíztok egymásban én ezt javasolnám mármint a kúpot.
2011. márc. 19. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért írtam a bogyót, mert arra gondoltam, hogy nemcsak az óvszer az egyetlen megoldás, a nő is használhat eszközöket, tabletta, vagy ahogy te is írtad kúp
2011. márc. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!