Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyan srácokat kérdezek...

Olyan srácokat kérdezek akiknek volt fitymaszűkület miatt műtétje! Elmondanátok mi hogy volt?

Figyelt kérdés
Én nekem is fitymaszűkületem van. Nem tudom mennyire súlyos, nem értek hozzá. Ha netán műtétre kerül a sor akkor az milyen? Hogy történik? Mennyi idő utána a gyógyulás? Egyéb kellemetlenségek? És a lányok hogy viszonyulnak utána a dologhoz? És titeket zavart? Csak értelmes válaszokat várok. 16/F
2011. márc. 14. 17:16
 1/3 anonim válasza:

Engem is 16 évesen műtöttek,valószínűleg téged is megoperálnak,de NO PARA!!!!!

Hidd el,utána áldod az eget ha túlleszel rajta;)

Nekem helyi érzéstelenítéssel csinálták,szinte nem is éreztem belőle semmit,igaz utána fájt persze,de kibírható volt. Pár hét a gyógyulási idő és ne lepődj meg ha úgy fog kinézni az elején mintha egész este ütötte volna valaki(megduzzadva,belilúlva,fájva).

A varratok maguktól kiestek és a végeredmény hááát én őszinte leszek ha nem mondtam volna a csajoknak,akkor észre sem veszik:D

Amúgy annyi van,hogy a fitymádon nem lesz bőr,viszont a szexben nem fogsz észrevenni semmit és még egészséges is mivel nem kapsz el különböző fertőzéseket,mivel nem tudnak hova lerakódni a bacik!;)

Szóval menj el vele a dokihoz,legyél túl rajta és utána élvezd a végeredményt;)

Sok sikert hozzá!!! Szia!

2011. márc. 14. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! kicsit megkönnyebbültem :)
2011. márc. 14. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem körülmetélték, teljes körülmetélés volt. Most, ahogy látom, kb 2 és félmillió Ft-ba fog kerülni az, hogy legyen előbőröm. Szerintem te ezt nem akarod.

Ha megoldás kell, akkor van bemetszés, plasztika, részleges metélés. A teljes körülmetélés, főleg, ha nem sikerül jól, nagy gond lehet. Nagyon-nagyon nem ajánlom :(

2011. márc. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!