Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez fitymaszűkület?

Szerintetek ez fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy az fitymaszűkület e hogy ha feláll a farkam és nem tudom telejsen hátrahuzni egy ideig hátra tudom meg minden rendesen de egy idő után nem tudom tovább.Mi lehet ez?vayghogya tudok rajta segiteni?
2011. márc. 9. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, h az
2011. márc. 9. 14:15
 2/6 anonim válasza:
basszus, nekem is pont ez a bajom. szerintem az!
2011. márc. 9. 15:28
 3/6 anonim válasza:
ja bocs, nem biztos hogy az, idővel lazább lesz a fitymád, de ha nem akkor az:(
2011. márc. 9. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet szükület,vagy rövid fityma fék.Ha szükület és kitartóan,szorgalmasan húzogatod meleg vízben,óvatosan,lassan a bőrt a makkodon akkor idővel mindig hátrább tudod majd húzni,eleinet fájhat,akár szegmák,kis fehér darabok is leválhatnak.De ha kitartó vagy akkor ez segíthet.Pár hónap alatt,vagy legrosszabb esetben fél,egy év alatt teljesen helyre kell jönnie.Szóval csináld és ne hagyd ki.Ha nem segítenek akkor menjd urológushoz,de vigyázz velük,z-plasztikával 2 oldalt a hímveszön kis bemetszést csinálnak és lazzítani tudnak a bőrőn,ez elég jó megoldás,nyoma nem marad.Metélteni ne hagyd.
2011. márc. 10. 19:18
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2011. márc. 11. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én hozzászólásaimból is töröltek titokzatos okokból titokzatos személyek.

Én is csak arra tudok mindenkit biztatni, hogy a teljes körülmetélést semmiképpen ne engedje, hogy megcsinálják rajta. Én pl nagyon rosszul jártam vele.

De van megoldás, ha magától nem oldódik meg, nem tágul, nem nyúlik. Bemetszés, plasztikák, részleges metélés. Ezeket kell alkalmazni, ha egy orvos nem akarja (neki kényelmetlenebb, nem biztos, hogy megoldja) akkor ott kell hagyni és másikat kell keresni!

2011. márc. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!