Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gáz ha urológusnál merevedésed...

Gáz ha urológusnál merevedésed van?

Figyelt kérdés
Most megyek először. Ha merev, akkor meg tudja vizsgálni?
2011. febr. 26. 21:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom,... de nekik nincs "jobb dolguk"... a múltbéli hibáikból meg képtelenek okulni, és erőltetik ami nekik nem megy ill. NEM JÓL megy... (feltűnési viszketegség Z:-T)
2011. márc. 28. 19:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem unjuk,és más is van ilyen véleményen,ahány ember,annyi vélemény,mindenkinek joga van leírni ezt,ahogy az sem tetszet neked,amikor itt már többször szereplő rosszul sikerült metélt srác reagál a körülmetélésre,neki is joga van megosztani a nézetét,és hogy mi történt vele.

Alapból nem mindenki lesz rákos,erről ennyit,a valódi statisztikát nem tudjuk,sem rák,sem szükület,sem más bajokról sem,aki még el is jár szűrésekre azoknál is simán lehet,valaki meg örök életében bagozik és nem lesz tüdőrákos,valaki meg csecsemőként már az.Senki nem azt mondta hogy szórakozásból csinálják,csak hadd döntese el az ember ki,hol,miképp és hogyan is csinálja.Meg már írtunk urológus az más,mint egy sima orvos.A nők is nőgyógyászhoz mennek,amikor úgy érzik itt az ideje,nem a körzetijük,vagy a suli,munkahelyi orvosuk vizsgálta meg őket.És azt meg leírtam az az orvos kimondottam szimpi akiről itt írta a srác,mert választhatot,szóval így hogy magad döntesz könnyebb azt mondani akár hogy

igen.Nem azt mondtam soha semmilyen körülmények között.Azt meg nem mond hogy külön vizsgálókat építenek sulikba,nem rég egy 11 éves srác anyja írt,amire regaláltál,hogy simán felsorakoztatták és úgy csinálták.Elve sok suliba nincs is vizsgáló,hanem kijelölnek erre 2 termet,vizsgálót,vetkőzőt,vagy tesi termet oldják meg erre a célra,és úgy hivnak valahonnan dokit,van hogy évente mást.De nem ez a baj,a mostani sulimban sincs rendelő,tesitermet jelölték ki,de tök normálisan csináltak mindent,nem volt semmilyen öltözőbe összezárás sem a lányoknál ilyen félmeztelenül.Mondom ha valamit nagyon akarnak akkor megtudják oldani normálisan menjenek a dolgok.Meg azért kellene felvilágosítás itt a legelső gond.De vélemény nyilvánításra mindenkinek joga van,ha mindenki egy véleményen lenne az gáz lenne akár egy csomó kis náciszta is lehetne.

2011. márc. 28. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!