Gáz ha urológusnál merevedésed van?
Isklában igazából nem is lenne kötlező nektek diákoknak ez a vizsgálat,mármint elvégeztetni,csak nem mondják le nektek,ne hogy valaki azt merje mondani hogy nem járul ehhez hozzá..De ha bunkó a doki akkor akár más előtt is megvizsgálhat,akár egyszerre 3-4 fiút is behívhat..Szóval ha más osztálytársad előtt akarna megvizsgálni akkor szóljatok,hogy ti ezt nem akarjátok.De eleve ha nem akarod a vizsgálatot azt is megteheted,csak majd hazudoznak hogy kötelező,meg minden.De nem az tapasztalatból mondom.Szóval nyisd ki a szád,ha más előtt akarna vizsgálni.
Hányadikas vagy?És urólgiára mentek,vagy urológus jön hozzátok a suliba?
Mert sokszor a sima sulidoki vizsgál,már aki hagyja.
Egyébként meg 14 éves kortól már dönthetsz arról,hogy engeded a vizsgálatot vagy sem,ha meg fiatalabb vagy akkor a szülők is nyilatkozhatnak ha nem járulnak hozzá.Ha te nem engeded akkor nem vizsgálhatnak meg,meg valahol meg nem is vizsgálnak meg,nem is nézik meg csak kérdezgetnek,na én ezt részesítem előnybe,én az ilyen dokit tartom jó fejnek,mert ilyenhez ha lenne valami gondom inkább kérnék segítséget,mint aki akaratom ellenére akarnak tök mustrát.Én nem engedtem,meg jó páran 8.-ban még aztán nem lett belőle semmi,kábítottak szöveggel,de nem jött be.
Otthon már beszélték a szüleiddel róla?Ha beszélnék akkor nyugotabb lennél talán.Meg volt már a vizsgálat?Vagy mikor lesz?
De suliba úgy szokott lenni,hogy rutin vizsgálatokat lerendezik, boxerba mész be,és utána jobb esetbe csak magad vagy,meg a doki,és magadnak kell hárta húznia fitymád,meg megfogni a golyód,meg szétnyitni a húgycsőnyilsod.Na én ezt kihagytam.
@ Előző:
Ez csak a 19:01-es ill. 19:09-es kiscsapatnak probléma, akik egy userről írnak, mivel nekik félresikerült annó a fütyivizsgálat, ők ezt kellemetlen élményként élték meg, ami még önmagában ért7ő, mert az ember meg tudja érteni, hogy számukra ez milyen kellemetlen volt, azonban ezen negatív élményük óta mindenkit ellene hangolnak, és rendszeresen szétoffolják mások topikjait az ellenkezéseikkel. Amikor az ember felajánlja nekik a segítségét, hogy beszéljék át a problémáikat, -- ne másokat hangoljanak a vizsgálatok ellen úgy, hogy képben sincsenek az ellátás lokális színvonalával, -- akkor meg visszahőkölnek. A komolyabb témakörökben meg elképesztő hülyeségeket írtak, több kérdezőt elriasztottak még régebben. Próbáltam szép szóval is visszafogni őket, nem fogadtak szót, hanem egyre erőszakosabbak lettek, amíg a modok a hírek szerint egy kicsit észhez nem térítették őket.
Ennyire azért nem gáz a helyzet az iskolaorvosi ellátásokról, ahogyan azt ők leírják. Éppen a héten voltam egy egészségügyi konferencián, ahol rengeteg hasznos téma szóba került, ott pl a saját megyémből rengeteg védőnőt is alkalmam nyílt megismerni, (akikre ráfogják az erre kihegyezettek, hogy vizsgálat közben lesik a kukit). Nagyon sok hasznos eszmecserét folytattam velük, többek között eme vizsgálatokról is. A mi környékünkön is orvosfüggő a nemi szervek részletes vizsgálata, azonban helyenként ezt a védőnő is ellenőrizheti. És ha nem ellenőrizné, akkor ki tenné? Így is sok a fitymaszűkületes, van, ahol még csak felnőtt korban vették észre a fennragadt vagy a nem megfelelően kifejlődött herét, aminek következménye az, hogy az érintett oldalon el kellett távolítani.
A védőnői hálózat uakkor gyökeres változásokon esett át az elmúlt évtizedben, az iskolaorvosi szobák jelentős részét felújították, elkerítő függönyökkel felszerelték. Nagyon sok a munka, mivel egyre több a felelőtlen fiatal is, nem könnyű az ő dolguk sem és tényleg minden tiszteletem azoknak az embereknek, akik ezt hivatástudattal, szívvel-lélekkel csinálják, annak ellenére, hogy vannak, akiket a saját megélt félelmeik motiválnak ellenük ill. a felettes orvosaik ellen. Igaz nem minden iskolaorvos hibátlan vagy ha úgy tetszik "jómodorú", de az ellenük uszítást végképp elítélem, és ezt a társaság jól tudja, mégis, minden új iskolaorvosi vizsgálatról szóló topikban azzal, hogy újra, meg újra leírják az ők sajátos negatív tapasztalataikat újraélik az ő feldolgozatlan "tragédiáikat" ahelyett, hogy kibeszélnék magukból, és nyitottak lennének arra, hogy kitisztítsák a bennünk dühöngő tévképet.
A megszerzett eddigi saját, ill. másoktól is begyűjtött pozitív tapasztalatok kapcsán, vmint a konferencián megismert emberek áldozatos munkájukat látván, én ezért támogatom az iskolaorvosi vizsgálatok elvégzését, amely mindenkinek a saját érdeke. Ráadásul óriási megtiszteltetés volt, hogy ezeket az embereket (nemcsak védőnőket, hanem az egészségügyben tisztes személyeket is), akik értünk dolgoznak, a mi szolgálatunkra tették fel az életüket testközelből is ismer7M. Nagyon sok hasznos tapasztalatot szereztem tőlük, amelyeket az itteni GyK-s segítő munkám során biztosan fogok tudni használni.
* * *
Ami a Kérdezőt illeti, büszke vagyok rád, mert te is átestél ezen férfiként. Örülök, hogy pozitív tapasztalatokkal gazdagodtál, és CSAK A SAJÁT TAPASZTALATAIDRA HALLGASS, ne más elfogult befolyására! Volt már nálam is, hogy vagy kellemesen, vagy kellemetlenül csalódtam abban, amit tapasztaltam, és szöges ellentétben állt azzal, amit a másik állított.
Üdv: EE
EE! Tévedsz nem csak a mi problémánk,elég sokan panaszkodtak erről már rajtam kívül is.És sokszor merül fel ez még most is.Én mindent leírok,azt is nem kötlező a dolog,mert nem mondják el,azt is hogy mehet választott dokihoz,kérheti egyenként vizsgálják,ha köcs.ög a doki.Mert még most is baromi sokszor olvasok arról,hogy még ilyenkor is tömeg vizsgálatot csinálnának.ÉS már írtam párszor,egy urológusra másképp nézek ebben a témában,annak ez szakterülete,de arra is csak akkor ha mindent tud a diák és ő maga dönt.Ennyi.Legalább nem vezettek fére senkit és nem döntök más helyett,elmondom mi a helyzet és ő dönt.Ide bárki írhat,mindenkinek joga van,vélemény nyilvánításra.
És sokan panaszkodnak még most is.Olyanról is olvastam egy kb. 4 hónappal ezelőtt írt kérdésnél,hogy bement a 2 sárc boxerba ott lehúzta a doki az egyiknél a másik meg csak állt és végig nézte,és úgy csináltatta végig a hallás,látás vizsgálatot,mindent és nem is vizsgálat meg azt a részt,mindenki szarul érezte magát és kiakatak ez mi volt ez.Mért is kellett meztelenül lenniük.Egy csomó ilyen szotori van fenn és senki nem tud választ adni.
EE!
Azt meg én is korrektnak tartom,hogy közölte a doki,hogy ajánja és csak aki akarta annak csinálta,meg hogy tényleg urológust hívtak és egyenként vizsgált.Én erről szövegeltem,hogy maga dönthetet,mert elmondta nekik.Ha mindent tud és korrekt,mert figyel az intimitásra akkor könnyebb a dolog.
Nekem anno ha lett volna ilyen vizsgálat, akkor időben észrevették volna a szűkületet, aztán lehet, hogy nem kötök ki a Heim Pálban Sárközi doktor kezei között, aki úgy szétszabdalta a péniszemet, hogy használhatatlan :(
Inkább egy rossz élmény egyszer, mint tönkretett pénisz egy életre :(
nem unjátok a vizsgálatellenesség propagálását?
szerintetek a szűrővizsgálatok csak azért vannak, hogy veletek kics*sszenek?
komolyan mondom, eszem megáll
kívánok nektek egy frankó kis rákot, amit csak későn vesznek észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!