Túlzott szőrnövekedés? Miért?
18 éves vagyok és szinte mindenhol szőrös vagyok. A mellkasom olyan, mint egy 2X éves férfié. Ez még annyira nem is zavarna, de a vállam is szőrös és a hátamon is kezd nőni, meg a hasamon is valamennyire, de az viszonylag rövid. Ráadásul kb 3-4 centi hosszúak.
Mit tudnék ez ellen tenni? Miért van egyáltalán ez?
A karomon olyan 1.5 cm, de a vállamon meg combomon legalább 2.5, de sztem meg van 3 is.
Nagyon idegesít vagyis zavar. A gyanta egynek jó, de hogy nézne már ki, hogy fiú vagyok és gyantázni járok. Főleg hogy kisvárosban lakok, mert pl Pesten elmész egy másik kerületbe senki se ismer, de itt...
Örülj neki! Szerencsére én is a szőrös fajtát képviselem. Mellkason, hason kicsit visszaváégom, vállon leborotválom, a hátról azt a pár szálat a barátnő leszedi csipesszel. (Így mindig kevesebb is nő vissza.)
Bár a csigatest a trendi, de egy szőrös mellkasú, lábú férfi után még mindig jobban odafordulnak a csajok. (Ha nem vagy kövér.) A szőrös kezek is vonzóbbak a nőknek és a kigombolt ingből látható férfias mellkas is nőmágnes tud lenni.
Persze azért van olyan nő, akinek ez nem jön be, de az le is van ejtve! :)
ha annyira ciki akkor megkéred anyukádat hogy vegyen a kezei alá :D
nőből van, biztos van neki otthon gyantája meg hozzá valók :D ha meg nincs akkor biztos szivesen elmegy helyetted vásárolni és megkínoz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!