Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túlzott szőrnövekedés? Miért?

Túlzott szőrnövekedés? Miért?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és szinte mindenhol szőrös vagyok. A mellkasom olyan, mint egy 2X éves férfié. Ez még annyira nem is zavarna, de a vállam is szőrös és a hátamon is kezd nőni, meg a hasamon is valamennyire, de az viszonylag rövid. Ráadásul kb 3-4 centi hosszúak.

Mit tudnék ez ellen tenni? Miért van egyáltalán ez?

2011. febr. 7. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Legyantázod/tatod, de egyébként ez a férfiasodással jár. Ha nem tetszik kozmetikus, vagy házilag is elvégezheted(hátadon bonyolult lesz^^). És az, hogy miért van... Mindenki más, van aki jobban szőrösödik, van aki kevésbé, vagy később. Ne zavarjon egyébként, én mindenesetre meghagytam, bár nekem nem 3-4cm hosszú(szerintem te is "túlsaccoltad"), hanem csak 1-1,5cm.
2011. febr. 7. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:

A karomon olyan 1.5 cm, de a vállamon meg combomon legalább 2.5, de sztem meg van 3 is.

Nagyon idegesít vagyis zavar. A gyanta egynek jó, de hogy nézne már ki, hogy fiú vagyok és gyantázni járok. Főleg hogy kisvárosban lakok, mert pl Pesten elmész egy másik kerületbe senki se ismer, de itt...

2011. febr. 7. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz a gyantázás? Manapság minden kigyúrt izomagyú állat tök csupasz, mert az a menő.
2011. febr. 7. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudsz vele mit csinálni, ez genetika
2011. febr. 8. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az előbbi válaszoló írta,ez genetika,nem igazán tudsz mit tenni. Vagy elfogadod,vagy szőrtelenítesz.Sajnos én is ilyen vagyok,a tenyerem és a talpam kivételével mindenhol szőrös.Engem nagyon zavar ezért én szőrtelenítek,illetve rövidre nyírom.
2011. febr. 9. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki! Szerencsére én is a szőrös fajtát képviselem. Mellkason, hason kicsit visszaváégom, vállon leborotválom, a hátról azt a pár szálat a barátnő leszedi csipesszel. (Így mindig kevesebb is nő vissza.)

Bár a csigatest a trendi, de egy szőrös mellkasú, lábú férfi után még mindig jobban odafordulnak a csajok. (Ha nem vagy kövér.) A szőrös kezek is vonzóbbak a nőknek és a kigombolt ingből látható férfias mellkas is nőmágnes tud lenni.

Persze azért van olyan nő, akinek ez nem jön be, de az le is van ejtve! :)

2011. febr. 9. 19:31
 7/7 anonim válasza:

ha annyira ciki akkor megkéred anyukádat hogy vegyen a kezei alá :D

nőből van, biztos van neki otthon gyantája meg hozzá valók :D ha meg nincs akkor biztos szivesen elmegy helyetted vásárolni és megkínoz ^^

2011. márc. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!