Túlzott izzadás, miért?
Sziasztok!
Újabban iszonyatosan izzadok hónaljból, akár 15 fokban is képes vagyok leizzadni. Nem büdös, de nagyon kellemetlen, hogy mindig foltos a pólóm. Más testrészemen normális mértékben izzadok.
20 éves vagyok, jelenleg 95 kiló. 16 éves koromig 105 kiló voltam, és akkor sem izzadtam ennyire. Utána lefogytam 30 kilót (75-re), majd szépen az évek alatt visszahíztam 95-re.
Olvastam magnéziumhiányról, elkezdtem szedni, de nem használt. Szóval valami más lesz a gond. Legvégső esetben a testsúlyommal lesz a probléma, de előtte szeretnék minden mást kizárni.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
Helló!
Az izzadás nem feltétlen rossz. Én is azok közé tartozok akik sokat izzadnak. Nekem azt mondták, hogy ez jó mert sok olyan dolog is távozik így a szervezetből ami felesleges, magyarul kiizzadjuk a mérgeket. Olyan dezodort nehogy használj ami gátolja az izzadást, inkább olyat ami elnyomja a szagát, én is ezt teszem.
De ha többet izzadsz hamar kiszáradhatsz, figyelj a folyadék pótlásra, igyál sok vizet! És ami még a vízen kívül távozik az a só. Én emiatt sok sós ételt eszek, az édességeket nem is kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!