Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélés hogyan zajlik...

A körülmetélés hogyan zajlik pontosan?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és nem tudom mióta van fitymaszűkületem,de valószinűleg veleszületett mert a nagybátyámnak is metéltek valamit és nagyon hasonló géneket örököltem mint ő meg egyébként is nagyon hasonlítunk de ez most nem lényeg.

Az intim higéniára senki nem volt aki megtanítson a fogmosást is magamtól kezdtem el,ez egyértelműen a szüleim hibája,de ebbe se menjünk bele.

Emiatt elég zárkózott lettem és kerültem a lányokat,mert egyéb szövődmények is kialakultak féhér pattanáshoz hasonlító pontok és barna foltok elég sok de azok már 6 éves koromban is voltam lehet ,hogy régebben de régebre nem emlékszem vissza.

Emiatt inkább elkerültem a lányokat és elbújtam még a világ elől is és mostanáig úgy is maradtam,de elég,volt nem érdekelt,hogy langyosnak vagy düddőnek hittek az sem,hogy nem szexeltem soha és emiatt lenéztek.

Bíztatást sosem kaptam de helyette volt lecseszés bőven,meg rossz családi körülmények,mert ugye nehezen növeli az ember önbizalmát ha semmit sem tud állítólag jól csinálni.

De mostanra elértem a személyiség fejlődésem egy olyan pontjára ahol rájöttem,hogy az élet bármennyire is rossz néha mégis szép és többé nem elég létezni mert élni akarok.

Bár amit leírtam nem mind,túl lényeges a kérdés szempontjából de ki kivánkozott belőlem.

Megcsinálják a dolgot helyi érzéstelenítéssel?

Utána hazavezethetek?

Nem akarom senki orrára kötni a dolgot az orvosokon,kívül még a családtagokéra sem,mert semmi kedvem otthon azt halgatni milyen hülye voltam,meg a szomszédoktól visszahallani a pletykás anyám miatt süllyedni a szégyenben.

2011. febr. 7. 18:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Köszönöm szépen, hogy leírtad ezeket a dolgokat. Én nekem szerintem, nem kell teljes körülmetélést csinálni. Elég lesz egy lézeres kezelés és egy bevágás. Remélem majd a gyúgyulási folyamatot is leírod mint ahogy magad mondtad.

Még lenne kérdésem. Vizelésnél nem okoz problémát ez a dolog? És (ha szabad ilyet kérdezni) éjszakai merevedésnél nem lesznek problémák?

Sok sikert a gyógyuláshoz!

2011. márc. 18. 20:08
 22/29 anonim ***** válasza:
48%

Hali!

Sajnálom, hogy nem hallgattál rám, a te döntésed, és ha ezzel elégedett vagy, akkor hajrá.

"Még azon is filóztam,hogy hogyan lövik be a bőr hosszát,... de ... a lehető legtöbb bőrt meghagyták ez biztosan nem lesz rövid,"

_ Vagyis, ha maradt bőr vmennyi, akkor mégiscsak le7, részlegesre sikeredett a metélés, marad némi "játékszered" magányos óráidra, ez ebből a szempontból jó hír, ráadásul, ha hiányozna a fitymád egésze, és visszasírnád (nem hiszem az eddigi leírtak alapján) még mindig megmarad az esélyed arra, hogy visszanyújtat6sd úgy, hogy nem szűkül vissza! Ha így látod, van igazság ebben, akkor -- ha a döntés nem is a legjobb volt, de -- a végeredmény az nem a legrosszabb, én ezt így látom.

A kötést ha úgy glod, már leve7ed, és ha van otthon kamilla/papsajt, a kamillából teát főzz, és füröszd a brét benne napi többször, ahányszor jól esik, de 2-3x biztosan.

Ha van arrafelé oxytetraciklin tartalmű kenőcs (Pl. TETRAN, vagy OXYCORT spray,) vagy körömvirág krém... a sebet vastagon kend be, majd fedd be éjszakára fedőkötéssel, ill. olyan nadrágot válassz, amiben nem "ityeg" el, mégis jól érzi magát a "fityegő".

Gyógyulást!

Üdv: EE

2011. márc. 18. 21:54
 23/29 anonim ***** válasza:
37%

Az a baj, kedves kérdező, hogy hallgattál az orvosra. Elég lett volna max egy részleges metélés. Nekem évek után, hosszú évek után jött csak ki az, hogy szárad egyre jobban és aztán még foltosodik is, mára már nagyon durva és látom, hogy még rosszabb lesz, nem tudnak segíteni a makk felületén NEM LEHET SEGÍTENI

Azt ne hidd már el, hogy azért, mert az orvos nem tud SOK esetről, akkor csak EGY van, mert ő csak egy darabbal találkozott...

Felelőtlen vagy, de a te dolgod

Azért a gyerekednek ne csináltasd meg, ha lehet :(

2011. márc. 26. 23:35
 24/29 A kérdező kommentje:

A gyerekemet nem küldeném kés alá ha nem muszáj nyugi :)

Egyébként minden rendben és jól vagyok egyedül egy jódarabon csúnya heg zavar ami azért keletkezett mert.szétnyílt a varrat,de ez legyen a legnagyobb bajom az életben.

Se fájdalom se repedezés sem egyéb,ha nem megfelelő alsót hordok és dörzsölődik akkor foszlott egyébként nem.

2011. jún. 21. 18:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Most hogy van a szerszámod? Mennyire gyógyult meg, ill. valami nem várt kellemetlenség(makk kiszáradás, érzékenység...) előjött e? Légszi írj, mert én is ez előtt állok sajnos:(

2011. júl. 14. 00:26
 26/29 A kérdező kommentje:

Semmi foszlás vagy egyéb,bár lankadtan elég ráncos mivel szárazabb,merev állapotbana ráncok eltűnnek teljesen és olyan mintha ki lenne polírozva.

Kellemetlenségnek annyi,hogy ahol szétt talált repedni a varrat ott elég csúnya heg van.

Ha laza alsót nem hordhatok mert az dörzsöl és attól foszlott,de egyébkén semmi gondom vele.

Ja és szagtalan lett és mondjuk ez nem egy hátrány.

2011. júl. 15. 10:01
 27/29 anonim válasza:
Kisebb mértékű fitymaszűkületem van, ami csak merevedéskor hátrahúzva válik láthatóvá, és érezhetően feszülté a bőr. Valaki le tudná írni az EE féle tágítási módszert? Azért kérdezem mert privát üzenetben nem elérhető. Úgy gondolom, hogy meleg vízben áztatom, majd 5 percig feszítem, ezután fertőtlenítő kenőcsöt használok, ezenkívül?
2016. febr. 4. 11:52
 28/29 anonim válasza:
Nah mi a helyzet ennyi idő után???
2017. nov. 7. 00:33
 29/29 anonim ***** válasza:

#27-es kommentelő, szerintem ezt inkább tőle kérdezd meg, hogyan kell nyújtani, mert ha itt nem is, de az index fórumon ugyanazon a néven mint itt is volt még el tudod érni ma is! (EE|33)

De ha elfogadsz egy tapasztalatot, szerintem előbb nézesd meg vele, mert nekem is más volt a szűkületem meg lefogadom, neked is más milyen, most lehet hogy ami valakinek működött az a másiknak ártalmas lehet, erről annak idején rentgeteget beszéltem vele, hogy ami az egyiknek jó lehet a másiknak miért nem!

2018. júl. 4. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!