Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélés hogyan zajlik...

A körülmetélés hogyan zajlik pontosan?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és nem tudom mióta van fitymaszűkületem,de valószinűleg veleszületett mert a nagybátyámnak is metéltek valamit és nagyon hasonló géneket örököltem mint ő meg egyébként is nagyon hasonlítunk de ez most nem lényeg.

Az intim higéniára senki nem volt aki megtanítson a fogmosást is magamtól kezdtem el,ez egyértelműen a szüleim hibája,de ebbe se menjünk bele.

Emiatt elég zárkózott lettem és kerültem a lányokat,mert egyéb szövődmények is kialakultak féhér pattanáshoz hasonlító pontok és barna foltok elég sok de azok már 6 éves koromban is voltam lehet ,hogy régebben de régebre nem emlékszem vissza.

Emiatt inkább elkerültem a lányokat és elbújtam még a világ elől is és mostanáig úgy is maradtam,de elég,volt nem érdekelt,hogy langyosnak vagy düddőnek hittek az sem,hogy nem szexeltem soha és emiatt lenéztek.

Bíztatást sosem kaptam de helyette volt lecseszés bőven,meg rossz családi körülmények,mert ugye nehezen növeli az ember önbizalmát ha semmit sem tud állítólag jól csinálni.

De mostanra elértem a személyiség fejlődésem egy olyan pontjára ahol rájöttem,hogy az élet bármennyire is rossz néha mégis szép és többé nem elég létezni mert élni akarok.

Bár amit leírtam nem mind,túl lényeges a kérdés szempontjából de ki kivánkozott belőlem.

Megcsinálják a dolgot helyi érzéstelenítéssel?

Utána hazavezethetek?

Nem akarom senki orrára kötni a dolgot az orvosokon,kívül még a családtagokéra sem,mert semmi kedvem otthon azt halgatni milyen hülye voltam,meg a szomszédoktól visszahallani a pletykás anyám miatt süllyedni a szégyenben.

2011. febr. 7. 18:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%

Hali ismét!

ESŐ ELŐTT KELL A KÖPÖNYEG, és nem utána!

Úgy látom nem véletlenül történnek ezek a dolgok így veled. do.Ob Megvilágosodni nem az orvos után kell, hanem előtte, mert az orvosok sajna ebben a témában nem éppen a legkiszámít6óbbak, és a zömük nem a legmegbíz6óbb. Ha valóban ennyire megtervezed a dolgokat, akkor ezt is bele kellett volna kalkulálnod.

Viszont mindent megtervezni... képtelenség! Egyik jóbarátom esett bele ebbe a hibába, ő is rengeteg mindent megtervezett magának előre, aztán lelkileg összeomlott, majd ignorálni próbálta azt, amikor nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan azt előre agyonbecsülte. Ebbe a hibába sem kéne beleesned, mert a világ állandóan változik, no és ember tervez... a Sors meg végez. :-o :-)

Le7, hogy a sietség szempontjából nem a legpontosabban, esetleg tévesen becsültem fel a személyiségedet, mentségemre legyen mondva, hogy a szöveg amit írtál, többféleképpen dekódol6ó emocionális értelemben. (Én is a szavak mögötti tartalmat keresem.)

És ennek megfelel az is, hogy amit írsz magadról, abban vannak dolgok, amelyek vmiért olyan érzést keltenek, minthogy te azt akarnád velem elhitetni, hogy valóban sikerült volna mindent megvalósítanod a tudatos személyiségváltozás által, mégis vannak részek, amelyek kissé "szétfolynak". Próbálnál vmit egyben tartani,... megerősíteni... de vannak rések, amelyeket be kéne zárnod, mert ott folyik ki sokminden, neked azonban csak két kezed van, ez pedig kevés ahhoz, hogy mindent rést betömj és leszigetelj. Uakkor most, 26 évesen jutottál el oda, hogy külső segítséget kérj itt a GyK-n egy kérdésben, amihez nem értesz.

Tudod, én is voltam így, sokat tanultam az idők során, többek közt megtanultam a szégyeneimet levetkőzni, feldolgozni, s segítséget kérni. Csakhogy kérni nem elég. És hiába adsz mindig, előbb-utóbb rá kell jönnöd... ha nem kapsz SEMMIT, semmid sem lesz! Ezzel én is sokáig így voltam. Nehezen ugyan, de idővel megtanultam elfogadni is, és rájöttem, hogy fontos, és hasznos tulajdonságra tettem szert. Ezt is le7 szabályozni, mit és mennyit fogadj el, azonban ezt is meg kell tanulni, ennek a módját.

És nem biztos, hogy mindig pontosan azt kapsz, amit kérsz: Le7 elsőre számodra értéktelenebbnek tűnő dolgot kapsz annál, amit kérsz és vársz. De ha nyitott szemmel jársz-kelsz a világban, később rájössz, mekkora kincs is az, ami a birtokodba került, amit te kaptál!? :-o Ha ebből a szempontból nem adod alább a büszkeségedet és az elvárásaidat, mindenben ragaszkodsz a betervezettekhez, nem jutsz hozzá ehhez a kincshez sem. Erre én tavaly ősszel pont egy temetőben jöttem rá. Egyes házaspárok meg nyilván akkor, amikor becsusszant egy nem betervezett dolog vagy akár baba az életükbe, és fenekestül felforgatta, felkavarta azt úgy, hogy (és ha) sokkal boldogabbak lettek tőle.

Az általam belinkelt jútyúb-LINK refrénje továbbra is él. Ezzel szinkronban továbbra is azt mondom: Meg kéne tanulnod a köpönyeget még az eső előtt elfogadnod, mert utána -- miután megáztál -- már SEMMIT sem ér. :-o (Ezért jó, hogy nem le7 mindig mindent megtervezni, és hogy semmi sem történik véletlenül... az se hogy ideírtál ki kérdést, és az sem hogy ráléptem erre az oldalra és elolvastam azt...)

Üdv: EE

2011. febr. 9. 16:44
 12/29 A kérdező kommentje:

Tény,hogy tervezek elég sokat,de a tervek mindíg változnak,nem tartom magam a csökönyösen az elképzelésimhez,annak tényleg nem sok értelme lenne,inkább helyzet függően változtatom őket,annak érdekében,hogy végre tudjam hajtani őket és a lehetséges elvárások ettől függően változnak.

Olvasgattam ezzel a témával kapcsolatban elég sokat,és nem igazán látom értelmét félni a körülmetéléstől.

Nem látok benne hátrányt sőt egy rakás előnyt vélek felfedezni ami az esetemben fokozottan érvényesülne.

Részletezem miért:

A szűkületem kerülete kb 10cm lehet,míg a péniszemé 16 cm kétlem hogy ezen bármely kenőcs vagy technika segítene és ez egy kis kb fél centis gyűrűben van amit szerintem ha eltávolítnak akkor már rendben leszek.

Másrészről a fitymám is elég hosszú szerintem túlságban is és ez vizeléskor okoz igazából gondot mivel felfúvódik és utána a vizelet elkezd ott büdösödni,hátrahúzva pedig a fityma összeszorítsa a makkot és spriccel össze vissza ami nem túl előnyös.

Már csak ezek miatt a dolgok miatt is örülnék és részleges körülmetélésnek mert mindenképp előnyös lenne szerintem.

2011. febr. 10. 07:45
 13/29 A kérdező kommentje:

Tökéletesen fogalmazni pedig úgy nem könnyű,hogy az írás tökéletesen fedje egy ember személyiségét,sőt szerintem lehetetlen mert arra egy könyv is kevés lenne.

Tényleg vannak még rések de egyre kevesebb é napról napra számolom fel őket.

Ebben sokat segít,hogy végre van életcélom,mert ez eddig hiányzott és hála a nevelésnek amit kaptam képessé váltam nem törődni a külső befolyással,mert azzal nem is szabad törödni,ha saját magunk érvényesítése a cél,erre sajna a legtöbb ember nem képes és a szívükre vesznek mindent,aztán siránkoznak miért is olyan az életük amilyen,pedig ők nem ezt akarták.

Pedig ezt ők tették magukkal,azáltal,hogy azt tették amit rájuk erőszakolt a többi ember tudat alatt.

Az ilyen igazságok felfedezése sokat segít,mert ha az nem is tudom mit kell tennem de azt tudom,hogy mi az amit nem szabad.

Másrészről megfogalmazódott bennem néhány iratlan szabály ami szerint élem az életem.

1.Becsület,ne tégy olyat ami után nem bírsz tükörbe nézni,nyugodt szívvel.

2. Sosem adom fel.(Nehéz időkben sokat segít,ha ezt mondogatom)

3. Ha nyomást gyakorolnak rám miért én roppanjak össsze ha én is összetudom roppantani a másikat (ez főleg munkatársakra vonatkozik,mert mindíg van aki szeret kötekedni mert szereti játszani az erőset,pedig ők a leggyengébbek,ezért sokszor szánalomból végül nem szólok vissza,inkább figyelmen kívül hagyom,mert 5 perc beszélgetés sem kéne,hogy az ilyen öngyilkosságra adja a fejét,de azért néha kicsit meg gyötrön az ilyeneket.Ha pedig a vezetés miatt nem megfelelő a munkehely akkor mielőbb lelépek,mert akkor nincs mit erőltetni.)

2011. febr. 10. 08:10
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
Szia kérdező, én körülmetélt vagyok és teljes körülmetélést csináltak és nagyon gáz, szerintem vigyázz magadra, elég lenne egy kisebb bemetszés vagy plasztika, részleges metélés, ha már neki kell esni késsel... vigyázz magadra, mert ha levágatod, akkor utána már nem lehet mit csinálni :(
2011. febr. 18. 20:01
 15/29 A kérdező kommentje:

Ma eljutottam az urológushoz elmagyarázta mi is a helyzet és rábeszélt a teljes körülmetélésre,kérdezgettem mindennel kapcsolatban és végül meggyőzött állítólag már nagyon sok embert küldött el hogy körülmetéljék és eddig csak egyetlen Egy esetben fordult elő ez a kiszáradás és azt mondta akkor is lehet krémmel kenegetni ami igaz nem hangzik valami jól de megkockáztatom.

Másrészről Rákérdeztem a varratok ki fognak esni mert nem is tudom,hogy fogalmazott,nem felszívódnak hanem valahogy másként tűnnek el,de a lényeg,hogy nem marad ott semmilyen körülmények közt sem,mert kívül a kammilázás leoldja belül pedig úgyszint eltűnik,végeredményben fogalmam sincs mert olyan bonyolultam fogalmazta meg a doki,hogy szinte semmit sem fogtam fel a dologból,de a lényeg az hogy idővel vagy kiesik vagy eltűnik varrat.

A fehér pöttyökre azt mondta,hogy azok nem veszélyesek és mossam öket jóerősen szappannal és akkor lehet kiürülnek.

Végeredményként emiatt is döntöttem a műtét mellett a jobb higénia miatt mivel eléggé zavart ha benragadt ott akár egyetlen csepp vizelet is mivel egy órán belül eléggé elkezdett büdösödni,ami miatt eléggé kellemetlenül éreztem magam főleg társasában,mert nem mindenhol mindenhol van rá mód hogy vizelés utánn megtisztítsam és ebben pedig a hosszú és szűk fitymám eléggé akadályozott.

És mivel az eddigi életemben csak a baj volt vele hát vesszen,ha vesznie kell.

Ami viszont aggaszt mi lesz ha nem tűnnek el azok a fehér izék,az orvos azt mondta nem kell velük csinálni semmit lehet,hogy eltűnnek maguktól ha pedig nem akkor sem vészes.És akkor még mindíg ott vanak a barna foltok amik persze,hogy nem jelentenek problémát mert az csak hiperpigmentáció de,hogy magyarázom,majd meg azt egy csajnak?

Mit mond ilyenkor az ember nyugi nem fertőző csak fel van díszítve mint a karácsonfa ?

Nyugi a tehén is foltos még is megfejik.

Azt mondta a doki,hogy vannak fehérítő krémek bőrre csak nem tudja,hogy azt makkra is lehet e alkalmazni?

Forduljak ezzel bőrgyógyászhoz ott lehet tudnak segíteni.

Mindenesetre sokkal jobban érzem magam mióta tudom,hogy nem fertőző mivel eddig ez egy plusz szorongást adott,hogy kitudja milyen fertőzés van rajtam,most viszont ez megszűnt és ez jó.

2011. márc. 4. 12:44
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
kedves kérdező! én 16/F vagyok és elolvastam a válaszaidat. Kicsit hasonlítunk egymásra. Én most készülök arra hogy elmenjek az urlógushoz. Arra szerenélek megkérni - hogyha nem gond - hogy miután a műtét meg volt, leírnád vagy ide, vagy privibe, hogy mi hogyan történt? mert én inkább nem akarok videókat nézegetni. Amúgy nekem nincsenek semmilyen pötyök csak a szűkület okoz problémát. Remélem nem kértem túl nagy dolgot :) Sok sikert a műtéthez :)
2011. márc. 14. 20:19
 17/29 A kérdező kommentje:
Szombaton megírom addigra túl leszek rajta.
2011. márc. 15. 14:47
 18/29 anonim ***** válasza:
48%

Hali ismét!

Vár6ó volt, hogy te inkább a TKM felé húzol. Érez7ő volt a stílusodon, ez valóban egy 1xűbb út. Sok igazságot mondasz a fentiekben, azonban az alábbi kijelentéseddel viszont nem értek egyet:

"...mivel az eddigi életemben csak a baj volt vele hát vesszen,ha vesznie kell."

Nem kell vesznie, ha nem muszáj, azonban a fitymád még csak esélyt sem kapott, hogy bebizonyítsa, hogy tud jó is lenni, örömet is szerezni neked. Ha meg hátra tudtad volna húzni a fitymádat, nem lett volna gond a tisztításával sem.

< 1. >>>>>Volt egy legalább annyira félős 30 éves srác, mint te, Kérdező. Ő is ennyire zárkózott jellem volt, mint te vagy, nehezen is nyílt meg. Ő is hasonlóképpen erősítette, építette fel magát, ahogyan te is a fenti leírásaid szerint, így döntött végül ő is a TKM mellett, utolsó esélyeként, kétségbeesésében már csak abban látta félelmei és kétségbeesése végét: a megoldást. Ennek érdekében kért időpontot Dr. TKM-től (Dr. Fekete Ferenc). Bejelentkezés előtti utolsó este még rám írt, >>priviztünk későig. Azt hittem elmegy hozzá. Csak másnap este tudtam meg a hírt tőle, hogy LEMONDTA AZ IDŐPONTOT, mert rájött arra, hogy tudja előre, hogy ő is mit mondana neki, ő meg inkább szeretné megtartani, felfedezni, hogy az a fityma nemcsak rossz le7, hanem JÓ is. Ő nyitott volt egy másik megoldásra, én pedig sikeresen bebizonyítottam neki, hogy nemcsak a TKM-mel tudja ezt megoldani, hanem máshogy is, és nem bánta meg.

Volt egy fura szokása, ahogyan ő kétségbeesetten próbálta hátrahúzni a fitymáját minimális sikerrel. Hetente 1x forró vízben áztatta a brét, úgy próbálta hátrahúzni a fitymáját, több-kevesebb sikerrel. Innen merítettem 5letemet, amit továbbfejlesztettem, kidolgoztam és ezt a fura szokását lecseréltük erre a fejlesztésre. Kísérleti fázis volt, ő volt az első, akin leteszteltem.

_ 1 hónap múlva a fitymája petyhüdten már egész szépen hátrajött különösebb gond nélkül, de mereven is egyfajta pozitív változás már észlel7ő volt, alig valamivel a makk feléig már lejött a fityma.

_ Majdnem 2 hónap múlva ez a változás még intenzívebb volt. Mereven már megjelent a makk alja is, igaz, elég erős szorítás volt még így is, de legalább már hátrajött a makk alsó pereméig.

Eleinte TKM-re akart menni a srác, de ő hagyta, hogy észhez térítsék. A MÓDSZER 6ÁSÁRA azonban, amikor urológushoz fordult, a doki mindössze SZTEROIDOS KENŐCCSEL kezdte KEZELTEtni a fitymáját, annyira enyhének minősítette a szűkületét. Fékátvágásra ugyan szükség volt, de A SZŰKÜLETE 30 év körüli kora ellenére is SIKERESEN MEGOLDÓDOTT.

Ez az urológusi látogatás 2010. decemberében történt, a sráccal november elején kerezteződött útunk. Az ő gondja így oldódott meg, pedig roppant gátlásos és hozzád hasonlóan ő is türelmetlen volt, mielőbbi megoldást akarva. De sikerült megnyitnom, és vevő volt a javaslatomra. Akaratereje, kitartása -- a sok addigi szenvedése ellenére -- szvsz példaértékű volt. Ennek tud6ó be a siker is, amely ezt a .döntését koronázta. És csak az uccsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem megy el a dokihoz az időpontra. <<<<<

Azonban nemcsak ő járt így...

< 2. >>>>> Egyik másik srác, -- 17/F -- tavaly ősszel kiírt egy topikot, elég makacs szűkülettel. Petyhüdten egy bizonyos ponttól nehezebben ment hátra teljesen, mereven meg aztááán... do.Ob ... alig látszott ki valami, akkor is erőszakkal. S:-S ˙ A gyereket TKM-re írta ki a helyi urológus, miután meg se vizsgálta neki rendesen., ő azonban nem akart ebbe belemenni. Nem is nyugodott bele, inkább kírt egy topikot és a reagálásom után rám>>privizett. Az ő topikja EZ volt:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

(A topikba belinkeltem még annó további >>GyK-hivatkozásokat is, amelyek infókkal látnak el, egyikük egy komplett orvosi beavtakozást is részletez!)

A srác teljesen nyitott volt, ő viszont az előzővel ellentétben nem úgy állt hozzá a fitymaszűkületéhez, hogy...

"–Jaaaj, most én vagyok a világ szégyene! Nem kellek én így senkinek!", hanem teljesen 7köznapian viselkedett, és néhány MSN-es csevejt ill. egy webkamerás beszélgetést követően személyes találkozót kért tőlem, amelyre egy körutazásom alkalmával sort is kerítettünk. Akkor sokmindent megmutattam neki, mit és hogyan érdemes műteni. Megvoltak a tervei már a műtétre, orvost is talált, meg minden.

Időközben képbe került az előző <1.>- sz. történetemben szereplő 30/F is, és elkezdtünk haladni vele. jöttek a sikerei az általam így kidolgozott módszer nála működött. Erről a sikerről ennek a 17/F srácnak is meséltem. A módszert ő ugyan elég szkeptikusan fogadta – mivel valóban elég dúrva szűkülete volt, amit kérésére személyesen láttam, ill. vizsgáltam is, – de mivel az öccse az övénél még jobban beszűkült odalent, ő meg segíteni akart, így találtunk rá apropót, hogy kipróbálja a módszert. De ő ennek ellenére úgy tudtam, ennyi is volt, nem tudtam róla, hogy az apropót követően ELKEZDTE CSINÁLNI A DOLGOT, HASZNÁLNI A MÓDSZERT, és kb. 1-1,5 hónappal KÉSŐBB jelezte vissza, hogy A MAKACS SZŰKÜLETE JELENTŐSEN JAVULT, mereven már tovább hátrajön, mint a fele! (Azelőtt ugye a makkjából mereven szinte alig látszott ki valami... <<<8-o..)

Azóta a szűkülete teljesen normális állapotba került, a srác még esetleg egy bemetszésen gondolkodik, a siker esetleges bebiztosítása érdekében, de ezt az eredményt UGYANCSAK A KÍVÁNCSISÁGÁNAK, KITARTÁSÁNAK ÉS TÜRELMÉNEK KÖSZÖN7TE, AMIT ELÉRT!!!!! d0.ob

Tudjátok, az a poén, hogy ez a 17/F srác eleinte elég szkeptikus volt. Most meg... d0.ob <<<<<

=== === ===

Le7 neked is segítene a dolog, de ezt asszem sosem fogjuk megtudni, hisz te ugye engedted magad meggyőzni a dokinak, noha leírásod szerint nemvmisok mindent értettél meg abból, amit mondott a körmönfont megfogalmazása miatt és szombatig ugye TKM-re mész... Én mindenesetre felelőtlenségnek tartom belevágni vmibe, amit nem értesz 100%-osan, pláne ennyi várakozás (időhúzás) után...

Pedig korábban már felajánlottam neked a segítségemet... do.0b ...bár meggondolni magadat SOHASEM késő... (max a műtőasztalon az érzéstelenítés beadásáig...)

Üdv: EE

PS: Itt még egy link, hasznos tanácsokról fityma ill. fékproblémásoknak, mire figyeljenek az orvosnál, mihez van joguk!?

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2011. márc. 15. 16:16
 19/29 anonim ***** válasza:
47%
EE válaszát osztom!
2011. márc. 16. 19:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Túl vagyok a dolgon.

Reggel 7-re bementem a kórházba és délután 4-kor jöttem ki.

Mivel szlovákiában élek és a szlovák tudásom,amiatt,hogy sosem kell szinte használnom jelentősen elkopott ezért vegyes érzelmekkel menetem be egy a határtól kb 60 kilométerre lévő kórházba,de meglepetésemre szinte mindenki tudott magyarul is így nem volt gond a kommunikáció ha nem értettem valamit akkor volt mindíg aki kisegített.

Reggel elég sokat várattak de végül hírtelen hívtak egyből a műtőbe én arra számítottam,hogy valami vizsgálat még megelőzi de nem.

Mikor vártam a műtő előtt,legszívesebben elfutottam volna,de maradtam bár amennyi adrenalin lehetett bennem valószínű,megdöntöttem volna a sebesség rekordom,pedig 118 kiló vagyok.

A kórházban mindenki kedves volt ez sokat segített nyugodtam megértéssel kezelték a dolgot semmilyen lenézés nem sugárzott a szemúkből,én meg valahol mélyen ezen filóztam de mindenki nagyon kedves volt és megértéssel kezelték még a csekély nyelvtudásom is,bár szlovákiában nem ritka a csekély szlovák tudással rendelkező magyar.

A műtét :

Visszagondolva nem volt vészes bár ezt akkor nem úgy éreztem.

Kedetnek elég kellemetlen a fertőtlenítés ami elég alapos,nem fáj nem csíp csak én nagyon csikis vagyok és az ember ágyéka és gólyói elég érzékeny terület ebből a szempontból.

Az érzéstelenítés hát elég alapos több szúrást éreztem nem volt kellemes de elviselhető teljesen a második ampulla érzéstelenítőt már nem is éreztem mikor beadták mert addigra bezsibbadt.

Nem szóltak semmit mikor kezdik metélni csak nekiáltak,fájdalmat ebből semmit sem éreztem csak fura érzés volt mert a nyomást húzást és egyéb ingereket érzi az ember csak a fájdalmat nem .

Furcsa érzés volt,főleg,hogy ha úgy fogom fel,hogy két pasas matat a bráneremmel,de ezt az érzést sikerült kiírtanom magamból elég hamar ,mert nem férfi vagy nő ként kel tekinteni az orvosra hanem semleges nemű ként úgy eggyártalán nem kellemetlen és nem szabad sokat gondolkodni,legjobb ha kiüríted a fejed és megnyugszol ilyenkor.

A műtétből semmit sem látsz és ez így a jó én belenéztem a szekrény ajtón lévő tükörképbe szerencsére nem sokat láttam de az elég piros volt.

Nálam elég sokat vacakoltak de kilehetett bírni,bár nem fogok hazudni,fájt mikor összevarták elég sok öltést éreztem,volt amelyiket eléggé de kilehetett bírni bár akkor eléggé szenvedtem,de nem azért mert annyira fájt hanem,mert olyan helyről jött a fájdalom ahonnan sokkal közvetlenebbül kapjuk az ingereket és közben semmi más inger nem ér amire figyelhetnél ezt jobban nem tudom leírni.

Azóta nem ismerek a szerszámomra furán néz ki ráadás ezt ezzel az erővel körülmetélés helyett hívhatnánk körülvarrásnak is.

Ami még kicsit kellemetlen volt a végént az amikor az orvos jól megcibálta,hogy biztosan tart e a varrás ez nem fájt de amint említettem a nyomást és a húzást ilyenkor is érzi az ember.

Huzakodva engedtek csak haza mivel még vérzett mikor eljöttem és orvos sem volt,de mikor megkérdeztem,hogy ha maradok akkor csinálnak valamit vele,hogy ne vérezzen vagy csak megvárják míg eláll a vérzés teljesen,erre azt mondta a nővér,hogy elmehetek nyugodtan,de ha vérzik akkor vissza kell mennem az éjjel és holnap reggel jelenésem van így is úgy is de bent nem fogtak volna vele csak este 7-ig várattak volna szóval még e sorok írása közben is ott lennék.

Vérezni erősen nem vérzik csak a kötésen okozott néhány vérpöttyöt inkább szivárgás mint vérzés.

A kötszer a péniszem fölé van ragasztva és csak rá van tekerve lazán és csak az egyik vége van ragasztva ,tehát nem szorít egyáltalán ,csak mert én azt hittem,hogy bekötik mint egy ujjat pl de teljesen másként ami jó is mert ez egy méret változtató testrész.

A kötözést egy csinos nővérke végezte emiatt már majdnem bajban is voltam a végén mert nem könnyű ilyenkor visszatartani az erekciót de ez csak délután várható délelőtt sokkal könnyebb volt ennek a vágynak az elfolytása,de nagy nehezen sikerült mert még időben abbahagyta a bráner piszkállását valószinbűleg észrevette a beindult folyamatot amit csak lassítani tudtam,mert amíg ott matatott megálítani nem,de ha bekövetkezik abból sem lett volna probléma szerintem,nem én lettem volna az utolsó és nem is az első akivel ilyen megesik valahogy így kell hozzáálni az ilyesmihez.

Még azon is filóztam,hogy hogyan lövik be a bőr hosszát,fel e kell hozzá állítani csak mert ez elég kellemetlen lett volna de nem a lehető legtöbb bőrt meghagyták ez biztosan nem lesz rövid,hogy hosszú e azt nem tudom megmondani mivel azóta óvakodom az erekciótól,nehogy megmozgassam a friss sebet.

Attól függetlenül,hogy én így döntöttem.

Attól még aki tudja nem szabaduljon megtöle,én a körülmetélést a fitymámon lévő esztétikai problémák miatt választottam,de ha nem is egy nagyon nagy tortúra attól még tortúra és ha van mód akkor inkább azt kell választani.

Azért írtam,hogy csak baj volt vele és vesszem ha kell,mert a bőgyógyász nem tudott semien módot a pigmentfoltjaim vagyis anyajelek eltűntetésére és így legalább megszabadultam egy részüktől.

Próbálgattam több dolgot és nyúlt is tőle és szerintem,ha lett volna a nyújtáshoz kenőcsöm simán helyrenyőrtottam volna,csak annyit tettem,hogy hátrahúztam napközben is így nem tudott olyan szűk lenni és tágabb maradt így hordtam nap közben és merev állapotban pedig tovább tágítottam és működött igaz volt amikor hátra kellett ragasztanom,hogy úgy maradjon.

Ha mindenképp muszáj megcsinálni és elkerülhetetlen ha nagyon kényes vagy akkor az altatást ajánlom biztos sokkal kellemesebb,de ez is bőven elviselhető volt.

Mindent leírtam,hátha valakinek még a hasznára lesz egyszer,nagyon frissek még az emlékek tehát elég pontosan idéztem fel és írtam le.

A leírásomban elég őszinte voltam egyes részletekben de nem kell megilyedni és sem hittem,hogy képes vagyok rá de ez voltam és nem egy olyan hatalmas dolog nem kell rettegni tőle és nincs is mitől félni mert úgy is azt várják az embertől,hogy legyen férfi és egy férfi nem riadhat nem minden 5zartól válalni kell és végigcsinálni ,ha erre valaki nem képes akkor nézzen szét magában,mert akkor nem a szűkület a legfőbb gond,az nem baj ha fél az ember az normális,de a megfutamodás már nem az.

Később írok még a gyógyulás folyamatáról varratokról stb de az még nem történt meg.

2011. márc. 18. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!