Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Későnérő vagyok, mihez köthető...

Későnérő vagyok, mihez köthető? (lent)

Figyelt kérdés

alacsony vagyok apámtól is kisebb, arcszörzetem nincs mégcsak nem is pelyhedzik, bajosz kezdete se látszik, farkam körül épp hogy van kicsi ször, farkam is kicsi, még nem is jött sperma ki, hónaljszőröm sincs. Mi ennek az oka? ennyire későnérő lennék? am 15 éves fiú vagyok. Milyen sorrendbe kéne hogy legyen vagy ez váltakozó? pl. a magömlésemet, első spermakijövetelt mikorra valószínű? miután? arcszörzet után? vagy hogy? Help. fontos lenne

Am a farkamnál a szőr kb. már 1-2 éve ottvan

2011. jan. 28. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ó,hát akkor meg bőven fogsz még nőni,akkora biztos leszel mint az apud,sőt akár magasabb is.Szóval szerintem még 1 évig nyugodtan várhatsz,mert van még tényleg 1 éved.Lehet nyárra jól meg fogsz nőni,az én apámnak volt olyan haverja aki 8.-ba ilyen 150 cm volt aztán meg lehagytam a vatert mire 17 lett,pedig ő se kicsi 182 cm.Meg nem egy unokatesóm van akik 16 éves koruk körül sőt van aki utána nőtt meg,meg fejlődőtt.Nyugi,fel a fejjel,nem tudod a dolgokat sűrgetetni,ki kell várnod a te időd.
2011. jan. 28. 20:53
 12/14 A kérdező kommentje:
oké köszönöm :)
2011. jan. 29. 08:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szívesen és nem parázz,a streszelés nem fos segíteni.Egészséges vagy hidd el,én nem sokára eljön a te időd is.
2011. jan. 30. 10:38
 14/14 anonim válasza:
16 éves korig normális ha nem indul be a fejlődés, tehát még szerintem nem muszáj dokihoz menned de megártani nem fog ha elmész, de ha 16 éves korodig nem látsz jelentősebb változás menj el egy dokihoz, ez még most betudható annak hogy későn érő vagy :)
2011. jan. 31. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!