Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csak későnérő vagyok? (remélem...

Csak későnérő vagyok? (remélem. ) vagy más oka van?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok ide, mert egy kicsit megijedtem(persze lehet, hogy alaptalanul.)

Azt furcsálom, hogy 14/F vagyok, és az "adataim":

(évvesztes vagyok amúgy)

magasság: 158-160cm

súly: kb. 40kg

1. még nem mutáltam (skype-on a netes ismerőseim 10 évesnek hittek először)

2. szőr rendesen: még csak a péniszemnél

3. péniszméret: 12-13

Ez azért van mert későn érő tipus vagyok, vagy más oka lehet?

Köszi a sefítséget!

2011. júl. 19. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
egy kicsit későn érő vagy, de ne aggódj még 14 évesen nem ért véget a fejlődésed
2011. júl. 19. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:
omg..
2011. júl. 19. 01:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Huh.. Köszi, most egy kicsit megnyugodtam! :)
2011. júl. 19. 01:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Kicsit alacsony vagy a korodhoz képest,de minden adatod jó,nincs veled baj,van aki csak 18 évesen mutál mélyül a hangja,de van akinek eleve altos,vékony hangja marad,de ez nem valami betegség,csak adottság.Van aki a te korodban sokkal fejlettlenebb,még nem is szőrősődik,az sem beteg,csak későn érő.ne aggódj,minden oké
2011. júl. 19. 18:38
 5/7 chuckyhawk ***** válasza:

Nyugi pár év és megnősz mint a gomba.Hangod és szörzeted pedig csubakkát foglya alázni!:)

Ha kicsinek ítéled a kis kopaszt,maszturbálj többet!

attól megnő mert gyursz rá.Eggyuttal a hormonjaidat is serkented,igy szőrösödni is fogsz egy kicsit!

Nálam anno bevált!

2011. júl. 19. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán a magasságod egy kicsit kisebb az átlagnál, de ne hidd, hogy más adatokban sokkal előrébb járnak egyesek. Az, hogy 14 évesen már szőrös a fütykösöd felett az nagyon jó jel, mert beindult a serdülésed. A felnőtté válás cirka 5-6-7 év, nem megy egyik napról a másikra. Kinél ekkor kezdődik, kinél akkor. Még nőni fogsz magasságban is, meg fütykösméretben is, de ráérsz még nem? :) Szerintem addig örülj míg "gyerek" tudsz maradni. :)
2011. júl. 19. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. júl. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!