Mért nincs még fehér ondóm? Nem vagyok későnérő
Figyelt kérdés
15éves vagyok és nem olyan hófehér az ondóm hanem vagy nincs is benne fehér vagy kevés
16éves korig még normális?
2010. aug. 30. 11:33
1/5 anonim válasza:
El kell fogadnod a tényt, hogy későnérő vagy. Nincs ezzel semmi baj. Teljesen normális, én is kb. ilyen idősen kezdtem el "érni". :)
2/5 A kérdező kommentje:
de hát hogy lehetek későnérő?
mikor má 12évesen elkezdtem szőrösödni stb..
a magaságomal sincs semmi,hangom is mély
egyszóval majdnem minden
2010. aug. 30. 12:53
3/5 anonim válasza:
hát... lehet, hogy egy spermavizsgálat rádfér
lassan kezdődik a suli, kérdezd meg négyszemközt a suliorvostól
vagy elmehetsz urulógiára is, nem kell a háziorvostól beutaló
vagy megvárhatod hogy Szalai doki válaszol itt
bár rég irt már bármihez
4/5 anonim válasza:
Bocs, de mi az, h. nem fehér? Az ondója mindnekinek fehéres, akár fiatal, akár öreg. De nem hófehér, hanem 1 kicsit törtebb árnyalatú. És nincs ien, amit írtál, h. egy kevés oan, de nem mind. Az egész 1forma színű. Ha komoan úgy gondolod, h. neked nem normális, inkább menj orvoshoz, az a legbiztosabb.
5/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok.bár csak most leszek 13 de attól még nekem is átlátszó az ondóm.láttam egy ismeret terjesztő filmet ahol mutatták hogy vannak férfiak akiknek ritkábbak vagy sérültek a spermái.ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!