Mitől fájhat a szivem?
Tavaly nyáron is vagy mikor fájt vagy 2 napig de elmúlt. Nem foglalkoztam vele. Most vasárnap óta fáj de most már nem annyira mint vasárnap, nem tudok aludni, nem is nagyon eszek. A súlyommal nincs baj (kb 180cm, 72kg). Nem volt vele soha semmi baj. Nem akarok orvoshoz menni. Szerintetek?
29/F
Szia!Nekem szúrt mostanában nagyon sokat.Voltam vele orvosnál is,de nem talált semmit,az ekg is rendben volt.
Én valószinü ideg miatt érzem,de azért nézesd meg magad.
Hali!
Ha meg akarsz halni, akkor ez a tökéletes hozzáállás: Kifogásokat keresel, magyarázkodsz, ahelyett, hogy 1x és mindenkorra a végére járnál.
Akkor most felvilágosítanálak:
=======-========-========-========
!!! >:-O <<< NEKED NEM ATTÓL KÉNE FÉLNED HOGY AZ ORVOS ELKÜLD ILYEN MEG OLYAN VIZSGÁLATOKRA, HANEM ATTÓL, HOGY FELDOBOD A LÁBSZAGOST, ÉS AZ IBOLYÁKAT ALULRÓL FOGOD SZAGOLNI!!! >:-O
Éppen ezért, azonnal juttasd magad orvoshoz, mert ez nem játék! 29 éves vagy, bármi le7, ami a keringésedet akár egy perc alatt összeomlaszt6ja! (Pláne, ha már vasárnap óta tart,... ez egyre csak súlyosabb lesz, jobb nem! :-o
=======-========-========-========
A szúrás és a szorítás eddig ANGINA PECTORISra utal, ami a szívinfarktus kapuja. Sz'al ha meg akarsz halni, nem tartalak vissza, hacsak nem azt mondod, hogy "OKÉ, IGAZAD VAN, HÜLE VAGYOK!" és mihamarabb orvoshoz juttatod magad a te saját érdekedben!!!
Véletlenül nincsenek merevedési problémáid?
Őket sikerült IDŐBEN megmenteni. Te MOST MÉG időben vagy. De vajon tégedet is sikerül???
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Fejezd be a kifogások keresését meg a belemagyarázásaidat, és HÚZZÁL BE A KÓRHÁZBA/AZ ÜGYELETRE, TESÓ! Vagy le7 utoljára beszéltünk... (és nem énmiattam...)
Üdv: EE
Meg megin szorít, meg megin elmúlik...
Az okos ember más hibájából tanul... a buta meg...
Így azonban nem tudni, pontosan hová vezet ez a kifogásokkal teli út, de ami vsz. legrosszabb esetben a halálod irányába... ezt bizton meg tudom jósolni.
Még mindig nem a kórházban vagy???
EE
Hát azért nem kéne ilyen durván fogalmazni!
Én is érzem szinte nap mint nap,hol itt hol ott,az ekg-m az orvos szerint gyönyörü,megvizsgált minden rendben,lelki ok miatt érzem,vagyis szinte beképzelem magamnak.
Szerintem a kérdezőnek is ez van,bár irtam én is neki hogy nézesse meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!