Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves vagyok és a péniszem...

15 éves vagyok és a péniszem merev állpotban 7-8 cm fog ez még nőnni és miért nem nőtt eddig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

fogd satuba,és tekerd. :D

vagy. köss rá kamiont és húzd. :)

stbstb. :D igaz kicsit fájdalmas lesz,de hát na. :D

2011. jan. 18. 21:05
 32/37 anonim ***** válasza:

22ÉVES LÁNY beszél a T-A-P-A-SZ-T-A-L-A-T-Á-R-O-L

Hát ezen fetrengtem :D:D:D:D

NAAAGY tapasztalat lehet.... :))))

OMG...

2011. jan. 18. 21:39
 33/37 anonim ***** válasza:

"183 cm vagyok és 100kg és sztem a súlyom is közre játszhat vagy nem?"

Ez nagyon nem normális. A bajt még tovább tetőzi, hogy már 15 évesen ilyen kövér vagy. Később nagyon komoly gondjaid lesznek. Vérnyomás, ízületi problémák, keringési problémák. Az ilyenek szoktak infarktust kapni szex közben. Nem gúnyolódni akarok hanem ez sajnos tény. Megér ez ennyit?

Ha jót akarsz magadnak akkor felejtsd el a számítógépet és inkább menj biciklzni meg focizni. Hacsak nincs szervi vagy egyéb oka a túlsúlynak.

Sok háj takarja el a farkad nagy részét, ezért is látod olyan kicsinek.

2011. jan. 18. 21:55
 34/37 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van,és ezt tényleg ne vedd sértésnek,mert egyáltalán nem az.
2011. jan. 19. 13:12
 35/37 anonim válasza:

1* is fogyj le akk a 7-8 cm-ből lesz olyan 9-10 és talán még nő egy keveset.

2* ha lenyírod a szőrt odalenn akk tényleg nagyobbnak látszik

3* ne akadj fenn ha a méret miatt a tinédzser korszakodban sokan viszautasítanak. ne diszkóban és egyéb hasonló helyejen csajozz, vállassz kevésbé önelégült csajt és legyen odaadóbb mint az átlag.

kb így enyi

ui: ha a japánoknak sikerül kielégíteniük a partnerüket akk neked is sikerülhetXD

2011. jan. 19. 17:29
 36/37 anonim ***** válasza:

alfonz64 <<<<<< ezen behaltam amit írtál

Mi ez az egyedezés? Fészekrakás? megtermékenyítés? te teljesen hülye vagy?

Amúgy nem a hossza a lényeg hanem a vastagsága.

És még annyit, hogy valaki magyarázza már el nekem ,hogy hogy értette ez a "kötsög", hogy találjon rövid hüvelyű lányt.

Nem mehetsz oda senkihez, hogy "bocs, mekkora a hüvelyed?", vagy nem használhatja ki őket...

2011. jan. 20. 09:58
 37/37 alfonz64 ***** válasza:

"te teljesen hülye vagy?" Ja bocs, ezt kihagytam a hozászólásomból :D :D :) :) :) :)

PoNra vettem a figurát. "hogy találjon rövid hüvelyű lányt": Külső jegyek alapján:

PL: a japánok nagyon jó példa: kicsi alkat,vékony száj,minél kisebb legyen a lábméret a magasághoz képest,

az újai rövidek legyenek, stb.. logikus a nyulánk tipusú emberek mindene megnő a hűvely hossza is.

Van igazság a lább és a pénisz méretének összefügésében is. Úgyan úgy nőknél a hűvely hossza és a lábméret között.

Próbálj alacsony és súlyban is hozzád illő párt találni.

2011. jan. 20. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!