Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves vagyok és a péniszem...

15 éves vagyok és a péniszem merev állpotban 7-8 cm fog ez még nőnni és miért nem nőtt eddig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:30
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:

habár most esett le a dolog...ez a 7-8 centi anatómiai csoda. uram teremtőm egy lánynak ekkora???? :O

xD

2011. jan. 18. 02:01
 22/37 anonim ***** válasza:

A 22/L-nak.

Eddig vagy nagyon béna pasikkal találkoztál és/vagy te magad is elég tapasztalatlan vagy. Esetleg frigid vagy.

Eddig minden barátnőmet ki tudtam elégíteni akár az ujjaimmal is. Pedig azok bőven nincsenek 17-18 centisek és főleg nem olyan vastagok, mint egy pénisz. Ha meg már az ujjammal elérem a kívánt eredményt akkor a pénisszemmel már gyerekjáték a többi. :)

Egyébként nem véletlen, hogy a legtöbb nő szerint a pasik bénák az előjátékban pl orális szex.

30/F

2011. jan. 18. 06:55
 23/37 anonim válasza:

Ásd el magad ;) ne nőzz amíg nem ütöd a szintet ok?

csak megkíméllek! :)

2011. jan. 18. 13:12
 24/37 anonim ***** válasza:

De gyűlölöm az ilyen komikat... Nem hiszem el miért kell folyton piszkálni a másikat. Valaki feljön ide,bizalommal fordul hozzátok ti meg így álltok a dolgokhoz. Kíváncsi lennék,hogy akik csak fikázni tudják a másikat azoknak mekkora... Még,ha akkora is amekkora,tuti nem tökéletes. Vagy nagy a füle,vagy tiszta ragya,sok lehetőség van. Nem tudom mit szólnátok hozzá,ha ilyenek lennének veletek...

Lényeg a lényeg,hogy nem kell ráparáznod a dolgokra,vannak kis !!RIBANCOK!! akiknek igen is fontos a méret,de szerintem nem mindenkinél. A normálisabb nőknél nem. Szerintem egy kapcsolat már régen rossz,ha a nőt irritálja a párja mérete... Ha meg valaki megszólná (lány) akkor felállsz és megmondod neki szépen,hogy akkor keress fel egy négert vagy esetleg egy lovat... :)

2011. jan. 18. 13:32
 25/37 anonim válasza:
0%
milyen aranyos, kedvesek a hímneműek. jön az egyik 14 éves kis takony :), h neki mekkora és milyen gáz h kicsi. le van sz*rva mekkora, csak legyen kibe beledugni :D
2011. jan. 18. 15:41
 26/37 alfonz64 ***** válasza:
Hát próbálj a saját méretedhez való nőt. Amúgy a nők genetikailag nincsenek oda a szexért mert nekik 1-3 megtermékenyítés a cél az utód nevelés szempontjából,meg a fészek rakás, ezzel szemben a férfiaknak annyi amennyi belefér. Bár a fiatalabb egyedek próbáljak a domináns hímekkel felvágni a többi nőstény előtt, de aztán utoléri őket a fészekrakás,és az öregedés. Próbáld megtalálni azt a lányt aki lehet hogy egy idősebb egyed, vagy várd meg még idősebb leszel. De lehet fiatalon a sok csalódás miatt már nem fogsz tudni kapcsoltatott teremteni, pedig fontos az önbizalom mert nem a csaj fogja felszedni a pasikat és a fészek rakás, és a szaporodás miatt fontos magabiztosnak mutatnod magad mert ezek az egyedek tudnak boldogulni, és eltartani a családot. Próbáld más oldalról megközelíteni a dolgokat legyél megbízható, tanulj sokat, fókuszálj 1 dologra amiben sikeres lehetsz, valószínű a sok csalódás fiatal korodban sokat fog segíteni, de ezt csak tapasztalatnak fogd fel ez fog segíteni összpontosítani a lényeges dolgokra. Amúgy általában a intelligens emberek pénisze kicsi, az evolúció, és a genetika kiszelektálta az életre alkalmatlan egyedeket vagy is aki nem volt jó vadász azt megette a dino stb... elmélet. Vagy is genetikailag örökölted a szüleidtől akik elég jól boldogultak mivel te is megszülettél. Egyes elméletek szerint két fajtája van az embernek a buta nagydarab(nagy farkú), és a többiek. Nagyon jól felismerhetők a buta egyedek: vastag húsos ajkak(láttál már nőbéldíjast, 100 leggazdagabb embert akinek vastag volt az ajka) ,a lábméret és a testalkat aránya ha magas, nagy a farka stb...
2011. jan. 18. 16:20
 27/37 A kérdező kommentje:
183 cm vagyok és 100kg és sztem a súlyom is közre játszhat vagy nem?
2011. jan. 18. 17:08
 28/37 anonim válasza:

hát ez szívás :S de ha tudod használni nem lényeg a méret

egyébként ha a prémet lenyírod 1-2 cm nagyobbnak látszik

az az L22 meg szerintem csak lóval találkozott :D

2011. jan. 18. 17:37
 29/37 anonim ***** válasza:
+ ha fogysz jó pár kg-ot akkor is nagyobb lesz. Próbáld ki :) én is így vagyok vele. :D lenyomom a hájat és hipp hopp. :D
2011. jan. 18. 17:47
 30/37 A kérdező kommentje:
xD okok köszi
2011. jan. 18. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!