15 éves vagyok és a péniszem merev állpotban 7-8 cm fog ez még nőnni és miért nem nőtt eddig?
Senki se tökéletes! Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy mi van a szivedben és a fejedben!
Vajon miért hiszik a férfiak, ahogy a férfiasság a mérettől függ? Higgyétek el, nekünk nőknek fontosabbak a belső értékek.
És igen, lehetne tényleg nagyobb, de most őszintén, egy tartalmas párkapcsolat pont azon a 2-3 cm-en fog múlni?
Szerintem meg egy jó kapcsolatban és ahhoz hogy a kapcsolat jó legyen késöbb is, fontos a szex, fontos a kielégülés, és sajnos tapasztalatból tudom, hogy egy 10cm-essel nem lehet kielégülni, akár milyen jól is használja a gazdája. Sajnálom. Ez az én véleményem.
22/L
16.30 186 magas vagy 14 évesen? :O Te jó Isten. Nem vagy te génkezelt? :O
Am akárki akármit mond a méret is lényeges. De biztos vannak hozzáhasonlóan rövid hüvelyű lányok is. A sok milliárd nő közül csak talál 1et akinek jó lesz. De elég kicsi az esély rá :D
Én bevallom neked hogy a enyém 14 éves korom óta akkora amekkora 17 cm, vagy max 18 cm. Ha jól tudom 16-18 éves korig nő a péniszed. Addig még egy 10-11 biztos lehet. De ne aggódj nem kicsi az. Tudni kell használni, hiába van nagy dorongod ha azt sem tudod hogy mi jó a csajnak (vagy pasinak ha homokos vagy). Bocsi nem hagyhattam ki.
a lényeg: NYUGI ne aggódj rendben lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!