Azt hiszem kezdetleges fitymaszűkületem van. Elmúlhat-e idővel vagy lehet-e esetleg segíteni valahogy rajta, körülmetélés nélkül?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és egy hónapja picit nehezebben tudom erektált állapotban hátrahúzni, gyakran fájdalmas is. nem merev állapotban semmi gond nincsen vele.2009. jan. 30. 21:35
11/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez a rendellenesség van, de nekem egy kicsit súlyosabb mint neked (a leirottak alapján). Én is elszeretném kerülni a műtétet, ígyhát kutatgattam egy kicsit a neten és rátaláltam erre a klinikára: [link]
Itt irnak valami nem műtéti eljárásról, én érdeklődtem e-mailben de egylőre nem kaptam választ. Ha esetleg valaki tud szolgálni valami infóval akkor irja meg pls :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!