Átlagos ha 15 évesen 13 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:14
11/14 anonim válasza:
Ejnye! Ha már szegénynek rosszat kívánsz, legalább helyesen írd le, hogy a "göbe" ne legyen tovább is görbe a kalapálás után. Szedte-vette-teremtette!
12/14 anonim válasza:
ugye most vicceltek????
vagy én vagyok átlagon felüli, vagy ti vagytok alatta....
12 évesen 15 cm
13/14 anonim válasza:
Biológusként azt kell, h mondjam, h igen és örülhetsz neki, hogy ekkora (európaiaknál 8-12 cm az átlagos). Még lehet egyébként nagyobb is, mivel kb. 21-23 éves korodig nem végleges ez sem: 18 éves kor után sokaknál megindul egy második növekedés.
Egy átlagos női hüvely az anatómia tankönyvem szerint 10-15 cm hosszú lehet, ami "nyúlhat" közösülés során, de egyben azt is jelenti, hogy egy 13 cmes pénisszel a nők többségét (szinte mindenkit) tökéletesen alkalmas vagy kielégíteni.
14/14 booz válasza:
A neten mindenhol nagyobb hosszúságot írnak európai átlagnak. Van ahol azt írják, hogy 13-16 cm, illetve van, ahol 12-18-ig. Szóval a 13 cm hosszúság éppen hogy csak benne van az átlagos tartományban. Nekem is pont ekkora volt már 14 évesen is és sajnos nem is lett hosszabb,most már 21 vagyok. Pedig sokaknak még utána is nő. Nekem is egyébként lefelé görbül és nem nagyon jön be a csajoknak, ezért a neten található gyakorlatokat elkezdtem csinálni, hátha sikerül valamennyit egyenesíteni rajta. Sok bunkó hozzászólás is érkezik ilyen témában, nyilván olyanoktól, akiknek nincs semmi problémájuk a szerszámukkal. Ők el sem tudják képzelni azt, hogy ez mennyire befolyásolhatja az ember életét negatívan. Lenne csak nekik görbe pár hétre, biztosan sírva fakadnának. Nekünk meg sajnos egy életen át ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!