Fitymát hogy lehetne nyújtani?
Van 1 kis mértékű fitymaszűkületem, amikor feláll nem húzódik le egyből, hanem le kell göngyölni... makk alá van húzva feszül.
Nemrég lettem műtve fitymafék miatt, lejjebb lehet húzni de nem, teljesen.
16F
Hát, ha a kérdező hozzáállása is ennyire negatív lenne, mint a tiéd, 11:32-es (előző), akkor valóban nem fog neki sikerülni. De a Kérdező veled szemben inkább pozitívabbnak és bizakodónak tűnik...
Fő az optimizmus! ;)
Engem körülmetéltek és én viszont nagyon rosszul jártam. Ki van száradva a makkom, az évek alatt foltos is lett, kérges a tapintása. Szerintem ez nem normális, mégis vannak ilyenek, nem vagyok ezzel egyedül. De hát ronda is, meg nekem még a vágás is cikkcakkos lett, szexelni csak sok síkosítóval tudok, mert kis bőrdarab föl van tapadva a hanyag műtét következményeként a makkra, ez minden mozdulatnál, amikor merevedésem van és használnám, fájdalmasan behasít :(
A teljes körülmetélést el kell felejteni, ha valakinek nem lehet bemetszéssel vagy plasztikával megoldani, akkor is bőven elég egy részleges metélés, ahol a beszűkült részt levágják, nem kell annál többet levágni, ha a makk peremét se védi semmi, az nem tudom, miért jó itt egyes rosszindulatú válaszolóknak...csak, mert neki levágták az egészet, akkor más is járjon úgy? Ez elég etikátlan.
Nem véletlenül van a fityma, én a hiányát elég keményen megérzem már évtizedek óta, aki nem hiányolja, az a saját dolga, de ettől még nincs joga félreinformálni, mert ha valaki az itt kapott infók miatt hülyeséget csinál és engedi a teljes körülmetélést, ami amúgy az orvosnak kényelmesebb, akkor ha később úgy jár, mint én, akkor nem fog segíteni senki és semmi. Akkor az itt marhaságokat válaszoló akárki nem fog semmit csinálni, csak ugyanazt, amit nekem is most csinálnak az orvosok, akik anno tönkretették a farkamat: széttárják a kezüket és elzavarnak.
Vigyázzon mindenki magára, nagyon!! Ne hallgassatok arra, aki csonkoltatni akar, ilyen orvost meg "jótanácsadót" hagyjátok ott azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!