A Ftorocort kenőcs tágíthatja a fitymát, és mennyire gyakori a mellékhatása?
Hali!
Ez egy szteroidos kenőcs, amely magának a szűkületnek bőrszöveteit roncsolja. Éppen ezért legyél elővigyázatos vele, mennyit kensz rá, és hogy hová!?
Ha kérdéseid vannak a kencézéssel kapcsolatban, azt javaslom, még a mai nap során menj vissza az orvosodhoz, aki ezt a kencét felírta, KIZÁRÓLAG NEKI tedd fel a kérdéseidet. Minden más kérdésed megválaszolásában a le7őségeimhez és tudásomhoz mérten próbálok neked (is) segíteni, akár >>priviben is, de a kence az a DOKID reszortja. Oks? :-)
Üdv: EE
Milyen mértékű a szűkületed??
hány éves vagy?
Melyik doki írta fel?
26 éves vagyok.
Lankadtan teljesen hátramegy a fityma, viszont vissza mindig nehezebben. Néha alig. Mereven a makk 3/4-ig kb, de volt rosszabb is. Ma kentem be először reggel fürdés után, az egész belső fitymám és a féket is, majd visszahúztam a fitymám. Azt hittem síkosabb ez a kenőcs, de kenni is nehezebb, olyan ragacsos inkább. Most nem tudom hogyan tovább, huzogassam a fitymám többször pl.wc-zésnél, vagy csak hagyjam a következő fürdésig? Korábban meleg kamillába áztatva tágítottam(elég sikeresen). Most azt hagyjam? Urológus írta fel.
Hali!
Ez így van! Rend szerint kisgyermekeknek írják fel 1-10-12-13 éves korig, amíg még nem serdülnek, akkor uis a fityma még sokkal rugalmasabb, ill. a fityma is sokkal inkább, akár 3-4 centiméternyivel is képes túltengeni a makkon! A szteroidos kenőcs roncsol6ja a szűkületet, de nem feltétlenül oldja is meg. Ezt pedig HÚZOGATÁS NÉLKÜL KÉPTELENSÉG KIVITELEZNI!
Én azt mondom,... (másoknál szerzett tapasztalataim alapján...) hogy NE HAGYD ABBA A KAMILLÁS NYÚJTÁST! Nagyon jól csináltad, és ami műxik, azt nem kéne abbahagynod! :-o
A másik nagyon fontos dolog,..., a fékedtől mindenképpen szabadulj meg, mert az is közrejátsz6 a szűkületed súlyosságában! A fitymádra meg még ott a dorsalis (hátoldali keresztirányú) bemetszés, arra az esetre, ha a kenőcs nem lenne elégséges, tehát, ha nem szeretnél TKM-et, akkor ne menj bele, azonban ha látsz további esélyt a javulásra, akkor kérj inkább egy bemetszést, CSAK EBBE MENJ BELE! :-O
Az alább topikban több >>LINK is van. Sok hasznosat megírtam már a fitymaszűkületről, éppen ezért merem ajánlani, hogy olvasgasd a linkelményeket! A linkek alatt újabb linkek lesznek, ezek viszont már a PONTOS VÁLASZAIMAT TARTALMAZÓ OLDALAKRA IRÁNYÍTANAK a probléma adott fajtájának v. megoldási eljárásainak megfelelően, tehát érdemes rászánni az idődből és elcsemegézni a válaszok közt, mielőtt bármi egyébbe is belemész.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Az pedig vigasztaljon, hogy nem te vagy az egyetlen 26 éves srác, akinek fitymaszűkülete van, azonban akármennyire is gátlásossá tett ez a dolog esetlegesen, ne pazarolj több időt a félelmeidre! Oldd meg a problémát 1x és mindenkorra!
Ha úgy érzed, bármiben tudok neked segíteni, vagy esetleg további kérdéseid merülnének fel, akkor hivatkozva erre a topikra írj rám bátran egy >>privit!
FEL A FEJJEL! ;-D
Hali EE!
"Én azt mondom,... (másoknál szerzett tapasztalataim alapján...) hogy NE HAGYD ABBA A KAMILLÁS NYÚJTÁST! Nagyon jól csináltad, és ami műxik, azt nem kéne abbahagynod! :-o"
Már több hete nyújtom, és úgy tűnik tovább nem nagyon lehet. Rövid a fék sajnos, mereven meg ha hátra is menne teljesen, olyan nincs hogy ne szorítana. Műteni tuti kell, érzem. Ma másodjára kentem be, és reggel kicsit piros volt a fitymám és fájt is, de nem vészes. Majd meglátom hogy hat. Ha tovább kamillázom, az nem áztatja ki a kenőcsöt és nem tompítja a hatását?
Hello
Bocsi hogy Beleszólok.
de nekemis hasonló gondom van
érdekelne hogy ez a kamillázásos dolog hogy működik.
14/fiú vok
Hali ismét!
Sajna a fék ált. problémát szokott jelenteni, azonban ha az eltűnne, onnantól m
ár könnyebb nyújtani is,... ill. ha annyit javult a helyzet, akkor elég le7 akár egy fentebb is már említett dorsalis bemetszés is, a fékátvágáson kívül. Látatlanban azonban nem mernék konkrétan nyilatkozni mit csinálj, ez sajna szűkület és "látvány"függő. További segítségnyújtásra éppen ezért már csak >>priviben látok további esélyt, ha megkeresel.
A kamilláról viszont annyit, hogy nyújtás előtt is és utána is áztasd be, csak utána kend be... :-o ... akkor nem kell attól de rettegned, hogy kimossa a kenőcsöt a kencézés helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!