Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymát hogy lehetne nyújtani?

Fitymát hogy lehetne nyújtani?

Figyelt kérdés

Van 1 kis mértékű fitymaszűkületem, amikor feláll nem húzódik le egyből, hanem le kell göngyölni... makk alá van húzva feszül.

Nemrég lettem műtve fitymafék miatt, lejjebb lehet húzni de nem, teljesen.

16F

2011. jan. 7. 16:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Sajna ezen csak a körülmetélés fog teljes gyógyulást hozni.Utána viszont nem lesz vele baj,csak utána amíg begyógyul.
2011. jan. 10. 23:45
 2/17 A kérdező kommentje:
nem akarom körülmetéltetni, máshogy nem lehet?
2011. jan. 11. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem igazán.Hidd el tudom,én is végigjártam ezt.De azért kérdezz meg egy jobb urológust,de szerintem felesleges tortúra műttetgetni magad.Egyszeri kellemetlenség,utána el is felejted az egészet.Ha nem csináltatod meg,negatívan fog kihatni a későbbi szexuális életedre.Ugye jól láttam,16 éves vagy?
2011. jan. 11. 18:56
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
nehogy körülmetéltesd...nekem is ilyen volt, tornáztattam pár hónapig és most már jó
2011. jan. 11. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
De ha nem,akkor csak az segít.Nem olyan nagy dolog,én már csak tudom.Semmi gond nem lesz vele utána.
2011. jan. 11. 20:17
 6/17 A kérdező kommentje:

Fékem most volt megműtve, azthittem utána teljesen le lehet húzni, de most felgönydölődik és ha teljesen lejön a makk alá feszül.

"tornásztatni" hogy kell???

16 éves fiú

2011. jan. 11. 22:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Ezt sajna én nem tudom.De hátha a 20:09-es tud majd neked érdemben válaszolni.
2011. jan. 11. 23:15
 8/17 anonim válasza:
27%
csak a körülmetélés?? te nagyon tájékozatlan vagy. 2 megoldás van, a körülmetélés, és a plasztika, ahol bevágnak a bőrbe, és ennyi. NE ENGEDD HOGY LEVÁGJÁK A FITYMÁDAT! nem hiába nőtt az a bőr oda, és nagyon fontos szerepe van! Hidd el, akiket körülmetélnek, annak a szexuális örömérzete is lecsökken.
2011. jan. 12. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:
41%
Amit az utolsó leírt,az jó nagy marhaság.Bocs,de a magam 45 évével még nem tapasztaltam hogy bármilyen szexuális gondom lenne.A tisztán tartása is sokkal higiénikusabb.Persze próbálkozz meg mással is,csak menj el urológushoz.
2011. jan. 12. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
50%
[link] Javaslom,nézd meg.
2011. jan. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!