Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez már visszafordíthatatlan?

Ez már visszafordíthatatlan?

Figyelt kérdés
olyan 10-16 éves koromig nem mertem iskolában wc-zni, azt gondolhattam hogy ciki, vagy nem is tudom, visszagondolva nem is értem hogy lehettem ekkora balf*sz. Most 18 évesen ott tartok, hogyha nem vagyok részeg és tudom hogy valaki néz akkor totál nem tudok, ha tudom hogy valaki benyithat akkor meg nagyon lassan jutok el odáig hogy elkezdjek hugyozni. Emellett ha elkezdek sörözni vagy hasonló akkor gyakran ki kell mennem, van olyan hogy kimegyek, 5-10 percre rá megint kell menni még ha azóta nem is ittam. Ezt már nem lehet helyrehozni? :/ 18/F
2010. dec. 29. 01:46
 1/7 Mandula11 ***** válasza:

Szerintem múlni fog. De én ezért szoktam a barátnőmet hívni magammal, mert benne bízok és ügyel rá, ne nyissanak rám:)

De most már azért nem vagyok ennyire görcsös, ha idegen helyen vagyok.

2010. dec. 29. 02:46
 2/7 anonim válasza:
suliba én nem sűrűn szoktam vécézni max órák után, más helyen megyek ha kell nemtom suliba nem olyan jó
2010. dec. 29. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát a gyakori vízelés az más téma.Van ilyen ezzel nem tudsz mit tenni.De ha zavar,hogy rád nyithatnak,akkor ne a piszoárba menjél ,hanem rendes WC-re,nincs ebbe semmi gáz,ott ha rád nyitna valaki,amit kétlek,nem lát semmit.Van ilyen,van egyébként jó pár ember,aki nem tud vízelni,ha nézik,nekem se jönne be,ne lessen már,meleg vagy mi.Nomrális ember nem less.Helyre jön magától,de idő kell hozzá és no para.Piszoárba meg ha mész,akkor olyan helyre állj,ahol kevesebb a rálátási lehetőség,de maradj a WC-nél.Soknak nem jön be ha rájuk lehet látni,ebben nincs semmi,csak nem vallják be.
2010. dec. 29. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Haverral konstatáltuk egyszer, hogy az első második sörig minden rendben aztán 10 percenként lehet menni, hiába, mégiscsak vízhajtó anyagról van szó.
2010. dec. 31. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 5-10 percbe telik, hogy elkezdjek pisilni pl. suliban. Nagyon rossz, de azt hittem, csak én vagyok ennyire béna:D Amúgy minden oké, már suliban is sikerül, viszont vonaton máig nem tudok pisilni.
2011. jan. 2. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig sokan vannak így ám,én jó párat ismerek.Van haverom aki mindig akkor ment ha nem volt ott más,vagy ha volt bennt más,akkor távolabbi piszoárhoz állt be,vagy a rendes WC-hez ment.Ez nem betegség,de egy csomó lehetőség van,hogyan könnyítsen az ember magán.
2011. jan. 2. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok xD Egyszer volt, hogy egy vendéglőben voltunk, én kimentem WC- re és ott van mellette a mosdó kagyló, pont elővettem, mikot bejött valaki és fésülgette a haját meg mittom én, és én csak ott álltam, mint egy lófasz xD és egyszerűen nem bírtam csövelni.
2011. jan. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!