Ennyi idő után lehet valami visszafordíthatatlan elváltozás?
Figyelt kérdés
Márciusba mütöték a térdem. Fel írtak otthonra Detralex gyógyszert, amit én nem váltottam ki. Eléggé fáj a lábam, utána néztem a gyógyszernek és pont erre a problémára van kitalálva. A kérdés h ennyi idő(2honap) után ér e még valamit a gyógyszer? Nem valami összetett a kérdés de ha elolvassátok a gyógyszer hatásait kicsit világosabb lesz: [link] 2010. máj. 25. 11:33
1/2 anonim válasza:
Szia. Én járatos vagyok ebben a témában. Nekem kétszer műtötték a térdemet és én sem ettem meg mindent amit kiírtak de sajnos vannak esetek amikor muszáj. Ha a betegtájékoztatókat olvasod, akkor még egy kalmopyrint se vegyél be, mert mindennek megvannak a mellékhatásai.A fájdalmadat sajna kell csillapítani még így két hónap után is, mert csak rosszabb lesz!Javaslom, hogy kezd el a gyógyszert és figyeld, hogy milyen mellékhatás jelentkezik./ ha jelentkezik /. Ha nem, akkor szedd a gyógyszert.Nagyon tudom ajánlani a proenzi 3-at, vagy a béres porcerőt.Nekem ezek segítettek a gyógyuláshoz.Mindenképp kell valamit szedned, mert magától nem jön rendbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is a 2. mütétem...
A proenzi 3 független a témába, de egyébként azt is szedem!
2010. máj. 25. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!