Önkielégítés káros hatásai? (nálam ez sajnos tapasztalat)
Szóval először is. A férfiak nem jellegéért a tesztoszteron felelős, aminek rengeteg fajtája van és a szervezet termeli. Állandóan. Egy közepes mértékben, és ennek a hormonnak a feladat is, hogy elegendő spermája legyen egy férfinak. Magyarul magömlés után megindul és 2-3 órával utána érezhetően (legalább is nálam) több tesztoszteron termelődik, mivel újra elegendő spermát akar a szervezet! Vagyis baromság amit itt leírtak, hogy a gyakori maszturbálástól leáll vagy kevesebb lesz. Akkor van csak gond, ha alapjában véve, neked alacsonyabb a tesztoszteron termelésed és esetleg magasabb az ösztrogén (női nemi hormon) termelésed, mert akkor azzal orvoshoz kell fordulni!
A másik az lehet, hogy az viszont igaz és én is tapasztalom, hogy túl gyakran sem szabad, mert akkor az alapvető életenergiánkból a "chi"-ből vesztünk, de az pihenéssel pótolható. Ja, és plussz vitaminok és ásványi anygok is ürülnek, szóval azokat is pótolni kell!!!
Remélem tudtam segíteni! Ciao
"Nőknél is van, hogy egyik pillanatban boldogok majd rá 10 másodpercre meg sírnak - csak úgy. "
Elöször is, mindenki magából indul ki . Erröl ennyit.
Aki egyik pillanatban sír, a másikban nevet azt úgy nevezik, hogy BIPOLARIS. Ez a személyiség zavar egyik formája és álltalában depressiós embereknél jön elő, nemtől függetlenül. Köhöm Köszönöm.
Másodszor, a kissrácnak teljessen igaza van, hogy kimerült ,ha minden nap maszturbál, ugyanis az egy energiamező ami mindíg üres. Nincs benned semmi nőies, itt mással van a gond. Valószínüleg nem sportolsz, telt lehetsz, sokat eszel, sokat unatkozol, a másik amit muszáj kimondani, hogy kell lenni egy kis önbecsülésnek is magaddal szemben.
Táhát neked nem abból kell állnia az életednek, hogy magadnak csinállod, hanem abból, hogy egy nő tegye ugyan azt. Azt kell elérni. Az hogy sexuálissan túlfűtött vagy az azt jelenti, hogy lelkileg feszült vagy és ott vezeted le. Nincs itt semmi női hormon , meg férfi hormon hablaty... Egyszerüen lelkileg nem vagy rendben. De semmi baj, mer ilyen van másoknak is és lesz is még sokuknak is.
Nem kell elmenned orvoshoz, hogy mindenféle hormonkezelésekkel szétbas...ák a szervezeted. Psihologus az kideríti, hogy miért vagy feszült és amikor Te önmagad már nem fogod csinállni csak akkor amikor tényleg kedved van hozzá és nem egy láthatatlan erő diktálja neked,hogy az muszáj. Üdv : apen
Én is 5 éves korom óta kb...
még anyag sem volt de az orgia akkor is megtörtént... csak száraz maradt a műszer.hogy mi vett rá 5 évesen? sok barom vett körbe akik egész nap otthon a recskázást hallgatták édesapjuktól, már nem emlékszem pontosan de vhogy szóba került egy háborrús botjáték közepette, nos...kíváncsi voltam...
Az elalvást segíti de utána kissé másnapos leszel! Én 9 évesen csináltam először és 1 hónapja próbálok leszokni. (Azelőtt napi 3 szor csináltam). A 4 nap után csinálod akkor ott az első határnál megbuksz a következő a 7. napon van és aztán spontán megtörténik! Én múltkor a 7. Nél buktam el de most a 8. Napon vagyok és sokkal tisztábban gondolkodom és nem vagyok olyan baromi fáradt. Jó ha leszoksz szerintem még nem késő. Én keresztény vagyok de tudom hogy amúgy is sokkal jobb nélküle(önkielégítés). Először nehezen aludtam el és végül ezért adtam fel múltkor, de már el tudok aludni! Volt egy gyerek akinek sikerült 6 hónap.
14F
Nem ingerültebb leszel hanem több energiád lesz a megvonástól! Az már rajtad múlik, hogy ezt mire használod ingerült társam.... Szerintem nem jó ha mindenféle hormonokkal szétlövöd az agyadat. Ugyebár megnő a férfihormon szinted ugyanakkor pótolni kell a cuccot is, vagyis jól lefáraszt xd.
Jó vele de sokkal jobb nélküle (hosszútávon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!