Ha naponta minimun 1x önkielégítés végzek annak lehet káros hatása? 15 éves fiú vagyok
Én úgy tudom, hogy biológiailag nem történik károsodás. Viszont hallottam olyat, hogy ha sokat maszturbálsz, tehát a fantáziádat helyezed előtérbe a valósággal szemben, akkor ha igazából szexre kerül sor, nehezebb lesz teljesíteni. De ennek nem tudom, van-e valóságalapja.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:52
igen valóban nehezebb lesz teljesíteni ha sokat csinálod:S lelankadhatsz szexközben vagy csak szimplán nagyon hamar elfogsz menni :S heti 2-3 alkalom nem lenne neked elég? keresd meg miben rejlik a hiányod? szeretet hiány..stb..
akik szerint a sok maszturbálástól lelankad szex közben, azok - hogy is mondjam - mind hülyék
ez egy baromság
nyugodtan maszturbálj naponta, ahányszor csak jól esik
(és a lényeg azon van, hogy amig jól esik) és igykezd elhúzni, ne fél perc alatt menj el. ennyi
19:40 - nem mindenkinek olyan alacsony a libidója, főleg egy serdülőkorunak nem.
jócskán túl vagyok a serdülőkoron, mégis szinte minden nap kiverem, mégsincs emiatt gondom az ágyban, sőt!
ha meg gondom van akkor az fáradtság, stressz, éppen nem tudtam ráhangolódni miatt van, és nem a minennapi recskázás miatt
Inhüvelygyulladásod lehet tőle, meg fájhat a csuklód.
Amúgy ott lent semmi bajod nem lesz, akár mennyit is csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!