Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha naponta minimun 1x önkielég...

Ha naponta minimun 1x önkielégítés végzek annak lehet káros hatása? 15 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Minimum egy? És mennyi a maximum, 100? Na mert az már lehet hogy nem tesz jót a műszernek.
2009. szept. 19. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Én úgy tudom, hogy biológiailag nem történik károsodás. Viszont hallottam olyat, hogy ha sokat maszturbálsz, tehát a fantáziádat helyezed előtérbe a valósággal szemben, akkor ha igazából szexre kerül sor, nehezebb lesz teljesíteni. De ennek nem tudom, van-e valóságalapja.
2009. szept. 19. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
egészen biztos, hogy nem.
2009. szept. 19. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
12%

Én úgy tudom, hogy biológiailag nem történik károsodás. Viszont hallottam olyat, hogy ha sokat maszturbálsz, tehát a fantáziádat helyezed előtérbe a valósággal szemben, akkor ha igazából szexre kerül sor, nehezebb lesz teljesíteni. De ennek nem tudom, van-e valóságalapja.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:52

igen valóban nehezebb lesz teljesíteni ha sokat csinálod:S lelankadhatsz szexközben vagy csak szimplán nagyon hamar elfogsz menni :S heti 2-3 alkalom nem lenne neked elég? keresd meg miben rejlik a hiányod? szeretet hiány..stb..

2009. szept. 19. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

akik szerint a sok maszturbálástól lelankad szex közben, azok - hogy is mondjam - mind hülyék

ez egy baromság

nyugodtan maszturbálj naponta, ahányszor csak jól esik

(és a lényeg azon van, hogy amig jól esik) és igykezd elhúzni, ne fél perc alatt menj el. ennyi

2009. szept. 20. 01:57
 6/10 anonim ***** válasza:

19:40 - nem mindenkinek olyan alacsony a libidója, főleg egy serdülőkorunak nem.

jócskán túl vagyok a serdülőkoron, mégis szinte minden nap kiverem, mégsincs emiatt gondom az ágyban, sőt!

ha meg gondom van akkor az fáradtság, stressz, éppen nem tudtam ráhangolódni miatt van, és nem a minennapi recskázás miatt

2009. szept. 20. 02:01
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. szept. 20. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Bátran maszturbálj, nemhogy káros, de egyenesen hasznos, ha okosan csinálod! Ne a gyors eredmény legyen a fontos, hanem próbáld a határaidat feszegetni, játszadozz, húzd el minél tovább. Így megtanulod uralni magadat és ha lesz barátnőd, akivel eljuttok az aktusig, nem lesz gondod a korai magömléssel.
2009. szept. 20. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Inhüvelygyulladásod lehet tőle, meg fájhat a csuklód.

Amúgy ott lent semmi bajod nem lesz, akár mennyit is csinálod.

2009. szept. 29. 17:17
 10/10 anonim válasza:
Én is csinálom naponta 1-2 cer és semmi bajom nincs csak a végén mikor jön a fehér szökőkút,egy kicsit elfáradok.ráadásul fiatalabb vagyok nállad 1 évvel úgyhogy neked mi bajod lehet abból ha nekem semmi? :)
2012. jan. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!