Tesóm barátja naponta 6 energia italt iszik . Ez egészséges?
A fiatal szervezet még könnyedén kompenzál, ezért a srác talán meg sem érzi, hogy milyen küzdelem folyik odabent akár már egyetlen energiaital elfogyasztása után. De ahogy öregszik a szervezet, annál kevésbé tud kompenzálni, és egyszer csak összeomlik a rendszer.
Nekem lehiheted, mert nemrégen jöttem ki a kórházból, és még csak 33 éves vagyok. 240-es vérnyomásos rohamaim voltak, akár agyvérzést is kaphattam volna. Most gyógyszereken fogok élni életem végéig (napi 7 gyógyszer), és csak reménykedem, hogy talán megérem az öregkort.
Ha visszaforgathatnám az időt, sok dolgot másképpen csinálnék, de már nem lehet. A szervezetem elfáradt, és most visszakapom tőle, amit évekig adtam neki. Ha a barátod elég bölcs, nem a saját bőrén tapasztalja ezt meg, hanem tanul a hülyébbek (mint én) hibájából.
Szólj neki hogy ne tegye!jól mondta az előttem szóló!!!
Tanuljon mi hülyébbek hibájából!
Túl sok a koffein és taurin!Persze tuti érzés a pörgés meg a jasszolás hogy neki futja ilyenre és ennyire de ez nagyon vissza fog neki ütni.Ha nem szív akkor bélrendszeri vagy érrendszeri problémákat fog okozni!!!
26F több hasnyálmirigy gyulladás,több májgyulladás!epehólyag gyulladás,epekő!!!
U.I.:A fiatal szervezet sem sokáig tolerál,de ezt csak akkor foglya érezni ha abbahagyja egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!