Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Önkielégítés káros hatásai?...

Önkielégítés káros hatásai? (nálam ez sajnos tapasztalat)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, már nagyon régóta maszturbálok kb. 5 éves koromtól 17 évesig minden nap, azóta pedig valamikor csak 2-3 hetente, nos ezt nem azért teszem mert nem kivánnám, sőt! hanem rájöttem hogyha nem könnyítek magamon, sokkal kitartóbb vagyok pl. tesi-órán, gyurásban, futásban stb. és sokkal ügyesebben, erősebbnek érzem magam ha már régóta gyűlik bennem a szexuális feszültség. nagyon jól esne könnyíteni magamon akár minden nap, de utána napokig levert, gyönge, érzékeny, szinte nőies vagyok. - valahogy tök szerencsétlennek érzem magam és ezt mások is észreveszik. Mitől lehet ez? másra is jellemző ez vagy ez valami egyedi eset?
2009. jan. 25. 02:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Lehet abban valami amit írsz, hogy maszturbálás után levert, fáradt, gyenge vagy. tudtad, hogy az élsportolóknak nem ajánlatos szexelni komoly verseny előtti nap, mert romlik a teljesítményük? biztos, hogy van összefüggés.

Mindazonáltal furcsa, hogy téged ennyire "megvisel" egy-egy ilyen, hogy ahogy írod, utána napokig levert vagy. sajnos nem tudom, ezzel mit lehetne kezdeni.. esetleg kérdezz meg róla egy orvost..

2009. jan. 25. 02:26
 2/20 anonim válasza:
94%
Nem a maszturbálás a lényeg hanem a kielégülés ami a normális szexszel is együtt jár ugyebár. Ha nincs kialégülés, nő a tesztoszteron vagyis a férfi hormon szinted. Ez segít jobban teljesíteni mindenben. Ha kelégülsz, a szinted leesik. Ennyi. Biztos hallottál már arról, hogy a profi sportolóknak a sportesemények előtt meg van tiltva a szex. Nem véletlenül. Ez az oka. Ez teljesen normális.
2009. jan. 25. 02:29
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! nos igen énis hallottam már erről a sportolós dologról, de én azt hittem hogy náluk azért fontos ez mert levesz egy adott képességükből mondjuk 5-10% ot és ez már ott bőven sok. Viszont én ugy érzem (hogyha ez mérhető %-ban) hogy mikor megesik az elélvezés akkor földobódom és tök jól érzem magam, de másnapra valahogy túlságosan ellazulnak az izmaim (és mindenből kivesz belőlem kb 50%-ot erő, gyorsaság, ügyesség) és ez csak egy tartós fizikai igénybevétel esetén áll vissza ismét (pl. kondizás stb.) vagy csak napok múlva.

Sőt ami a rosszabb, hogy valahogy a személyiségemre is nagyon kihat, például sokkal határozottlanabb, érzékenyebb leszek mind testileg mind lelkileg és például az emberekkel való kapcsolattartásomon, föllépésemen is erősen negativan érződik. nem tudom mit lehetne tenni -gondoltam már valami orvosok általi tesztoszterin kúrára is.

2009. jan. 25. 02:43
 4/20 anonim ***** válasza:
4%
Nem vagy meleg?
2009. márc. 9. 07:42
 5/20 anonim ***** válasza:
10%

szerintem ez az egész marhaság

már bocs

de ha nem akrsz ne önkielégíts

sezép lassan csökken majd a libidód, aztán már nem is fog hiányozni

2009. márc. 20. 18:29
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
sztem ez nem hülyeség amit a kérdésben feltettél. énis éreztem már ezt sokszor, de azért azt ajánlom 3-4 naponta nem árt kiverni azér...mer ha meg sokáig nem vered akkor tényleg csökkenheted a libidó, azmeg ugye szar megint....2 véglet
2009. jún. 19. 10:34
 7/20 anonim ***** válasza:
42%
5 éves korod óta minden nap? :o
2009. jún. 19. 15:17
 8/20 anonim ***** válasza:
11%
kasztráltasd magad, és nincs gondod többi az önkielégítéssel
2009. jún. 19. 15:18
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Véletlenül akadtam a kérdésedre, azért remélem még elolvasod.

Javaslom fordulj orvoshoz, lehet a hormonszinteddel van baj.

Ha lelkileg is más vagy és érzékenyebb stb. akkor előfordulhat, hogy túlságosan magas a női-hormon szint a szervezetedben.

Ilyen előfordul. Nem kell szégyellni. Én nő vagyok velem pont ellenkezőleg van. Gondolom pasiknak is van rá gyógyszer vagy injekció vagy valami és akkor minden helyreáll.

Ez nem olyan komoly gond, nem kell aggódni de lehet rajta segíteni, amennyiben ez a probléma oka.

2009. szept. 3. 23:33
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Még annyit, hogy tudom baromságnak tűnik de próbáld ki, hogy egyszer bebeszéled magadnak, hogy ez nem igaz és most nem így lesz. Lehetséges, hogy valami lelki dolog.

Legközelebb tudatosítsd magadban, hogy ez hülyeség ugyanolyan kemény leszel holnap is, és sz.rsz az egészre, nehogymár ez elvegyen belőled, lehetetlen! Remélem érted mire gondolok :)

Aztán pihend ki magad, majd másnap lendületesen kezdj bele a munkába(iskolába vagy bármibe, a dolgokba) és kész. Meglátod, fog menni.

Ha azt veszed észre, hogy működik és el is hiszed majd szex közben vagy nemsokkal utána egyik pillanatról a másikra megváltozik a véleményed akkor az az ingadozó hormonszint miatt lehet.

Nőknél is van, hogy egyik pillanatban boldogok majd rá 10 másodpercre meg sírnak - csak úgy.

Ha hormonprobléma akkor arról nem te tehetsz, ilyen megesik más pasikkal és csajokkal is, hogy felborul az egyensúly. Tehát nem egyedi eset :)

Amúgy ha vigasztal engem nem zavarna ez ha a pasim lennél, emiatt ne érezd magad rosszul. Persze gondolom nem is ez a probléma csak egyszerűen ez téged zavar a mindennapokban azért írtad ki a kérdést.

Remélem megoldódik a probléma, szia. :)

2009. szept. 3. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!