Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szívfájdalom, mitől lehet ez?

Szívfájdalom, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok.körülbelül másfél-két hónapja kezdett el a szívem különböző időközönként 2-3naponta levegővételre vagy kifújásra szúrni.Ez körülbelül olyan 2-3 percig tart aztán elmúlik.Van amikor terhelésnél jelentkezik,van amikor nyugalmai állapotban.Voltam ekg-n kb semmit nem mondtak,csak h nem szív probléma de elég érdekes volt az a vizsgálat,meg az orvos is paraszt volt kb le se szart mind1..8évig fociztam,akkor semmi ilyen problémám nem volt.mitől lehet ez?Válaszokat előre is köszönöm.
2010. dec. 15. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, mitrális prolapsus-t mondott a doki, kellene rá szednem a concort, de fiatalnak érzem még magam a rendszeres gyógyszerszedéshez, helyette próbálok sokat mozogni és rendesen enni..egyébként nálam ez billentyűhiba miatt volt..időnként előjön,aztán hetekig semmi :)
2010. dec. 15. 22:52
 2/2 breegooca válasza:
nekem is szokott szúrni, 2x voltam vele ekg-n, de sehol semmi. azért menj el egy másik orvoshoz is a biztonság kedvéért, csináltass még pár ekg-t, a szíveddel ne játssz..!
2010. dec. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!