Szívfájdalom, szédülés, zsibbadás. Mitől lehet?
Szia!
Lehetséges,de mindenesetre jó lenne egy kardiológiai kivizsgálás.
Köszönöm a választ, de egyenlőre nincs lehetőség orvoshoz mennie. Arra lennék kíváncsi, van e más is akinek rendszeresen fáj a szíve, és, hogy mitől lehet, nem vagyok biztos benne, hogy a pánikbetegség tér vissza.
Esetleg lehet attól, hogy sokat idegeskedik? Vagy például attól, hogy az elmúlt egy évben sokat hízott(10kg)?
Tobbfele oka lehet ennek.. elhizas, magas vernyomas,stress.. ezek mind kivalthajak a problemat..
En is panik betegsegben szenvedek, ez csak jon megy megy idokozonkent, nincs hataridohoz kotve, igy nem tudom hogy a parodnak ez lenne -e a baja de lehetseges!
Szerintem orvosi vizsgalatra azert kuld el!
Köszönöm a válaszokat, orvoshoz csak 3hét múlva tudunk elmenni, csak félek nehogy valami baj legyen addig. Már mindennaposak a szívfájdalmak. De lehet, hogy csak én reagálom túl...
A vérnyomását megmértem, de nem volt magas, 102/78volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!