Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez az érzés? Fejfájás,...

Mi ez az érzés? Fejfájás, szédülés zsibbadás

Figyelt kérdés

5 napja úgymond ég a gyomrom mellé fáj a fejem és szédülök. Tiszta zizis a fejem mintha zsibbadna az agyam. 24 órából kb 14 et tuti alszom. Az éjszakát vígan átalszom és dél körül ha ledőlök, délután 4ig tuti nem kelek fel. Továbbá égnek a szemeim és úgy érzem összeesek.. Terhes nem vagyok ez a lehetőség kilőve.. Ja meg van hogy érzem, hogy az egész testem zsibbad..

Ha valakinek van tipp akkor köszönöm

2011. febr. 16. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
üdv a klubban...nekem már közel fél éve van + még jó pár tünet, és az "orvosok" nem jöttek rá...
2011. febr. 16. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Orvos.
2011. febr. 16. 19:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Van,hogy aludni sem tudok töle,mert arra riadok,hogy zsibbad az agyam meg a testem...màr pànikbetegsègre is gondoltam...èrdemes lenne felkeresni egy pszihologust v pszihiàtert?:o
2011. febr. 16. 20:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja es a legborzasztòbb mikor pàrommal vagyok ès ö alszik èsha nem is tudok aludni akkor sem tudok nyugodtan lenni mellette,mert van ez a hülye èrzès...:(
2011. febr. 16. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Első vagyok.....lett azóta valami változás...eredmény?

2011. ápr. 12. 07:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Sorry hogy késôn válaszolok, elmúlt magától, 2 hetente egyszer elôjön. Neked?
2011. jún. 4. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem is megvannak a tünetek így nem tudom mi lehet, 77 kivizsgálás után a szokásos "ön stresszes" nesze semmi fogd meg jól, mert nem értek hozzá, meg le is szarom, és nem nekem kell együtt élni vele diagnózis született!

2011. jún. 6. 06:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Hmmm... Nekem valamennyit segített a relaxáló zene meg most fogok rendszeresen futni, hogy levezessem a stresszt... majd jelzem, hogy van e valami változás.... Bár újabban az éjszakai alvászavarral és fent léttel küzdöm épp... Mindig van valami..:(
2011. aug. 5. 04:47
 9/13 anonim válasza:
Nekem is fáj a fejem zsibbad az agyam es az egesz testemben zsibbadast erzek egyidejuleg:(( En is atestem mar mindenfele vizsgalaton, Koponya MR n is ketszer de halistennek semmit nem mutatott ki. De megis megvannak ezek a panaszok:(
2012. júl. 24. 12:35
 10/13 anonim válasza:

szisztok!

elnézést hogy most írok a kérdésre,a googlben találtam rá.

nekem is olyan érzésem van hogy zsibbad az agyam,az egész fejem a végtagjaim,és még olyan nehéznek is érzem őket.

alig van kedvem akármihez is,energiám meg szinte semmi.

én kávéval próbálom feltúrbózni magam mert van egy három éves lányom és egy 3 hónapos fiam.

nem tudok pihenni.

akkor úgymond ez "normális" ?!majd elmúlik elv az orvosoknál?

mert akkor már nem is gondolok arra hogy elmegyek.

elég sűrűn rám jön általában 1 hétig tart,utána pár nap szünet és aztán megint....

2013. febr. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!