Mi ez az érzés? Fejfájás, szédülés zsibbadás
5 napja úgymond ég a gyomrom mellé fáj a fejem és szédülök. Tiszta zizis a fejem mintha zsibbadna az agyam. 24 órából kb 14 et tuti alszom. Az éjszakát vígan átalszom és dél körül ha ledőlök, délután 4ig tuti nem kelek fel. Továbbá égnek a szemeim és úgy érzem összeesek.. Terhes nem vagyok ez a lehetőség kilőve.. Ja meg van hogy érzem, hogy az egész testem zsibbad..
Ha valakinek van tipp akkor köszönöm
Szia,
Első vagyok.....lett azóta valami változás...eredmény?
Szia,
Nekem is megvannak a tünetek így nem tudom mi lehet, 77 kivizsgálás után a szokásos "ön stresszes" nesze semmi fogd meg jól, mert nem értek hozzá, meg le is szarom, és nem nekem kell együtt élni vele diagnózis született!
szisztok!
elnézést hogy most írok a kérdésre,a googlben találtam rá.
nekem is olyan érzésem van hogy zsibbad az agyam,az egész fejem a végtagjaim,és még olyan nehéznek is érzem őket.
alig van kedvem akármihez is,energiám meg szinte semmi.
én kávéval próbálom feltúrbózni magam mert van egy három éves lányom és egy 3 hónapos fiam.
nem tudok pihenni.
akkor úgymond ez "normális" ?!majd elmúlik elv az orvosoknál?
mert akkor már nem is gondolok arra hogy elmegyek.
elég sűrűn rám jön általában 1 hétig tart,utána pár nap szünet és aztán megint....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!