Mi ez az érzés? Fejfájás, szédülés zsibbadás
Figyelt kérdés
5 napja úgymond ég a gyomrom mellé fáj a fejem és szédülök. Tiszta zizis a fejem mintha zsibbadna az agyam. 24 órából kb 14 et tuti alszom. Az éjszakát vígan átalszom és dél körül ha ledőlök, délután 4ig tuti nem kelek fel. Továbbá égnek a szemeim és úgy érzem összeesek.. Terhes nem vagyok ez a lehetőség kilőve.. Ja meg van hogy érzem, hogy az egész testem zsibbad..
Ha valakinek van tipp akkor köszönöm
2011. febr. 16. 18:36
11/13 anonim válasza:
Napok óta ugyanez a bajom. Fáj a fejem, ég a szemem. Szédelgek, főleg ha fekszek. Hol fázok, hol melegem van és olyan, mintha kis elektródákat tettek volna a testemre. Mindig máshol kezd el zsibbadni. A talpammal kezdődött, mmár mindenhol érzem. Nekem még hasmenésem is van, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy napi 1x lágy székletem. Nekem is azt mondták, hogy stressz. De már nagyon meg vagyok ijedve. Éjszakénként arra kelek, hogy meghalok, amitől még jobban pánikolok. :(
12/13 nagymárton válasza:
nekem is ez van..mi volt a bajod?
13/13 anonim válasza:
Hali nekem is zsibbad az agyam per pill, és a kimerültség is tünet nálam, ez a stressz miatt van, én sokszor kirándulással szoktam orvosolni a friss levegő és a stresszmentes környezet segít, (ilyenkor az van hogy az ember nem figyel oda magára. a munkája vagy mások miatt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!