Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület, avagy circumis...

Névtelenül kérdése:

Fitymaszűkület, avagy circumisio műtét után 2 hónappal. A bőr visszahúzása, illetve száradás, kopás, hámlás a hímvesszőn. Valaki, aki átesett ezen, tudna segíteni?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy engem 2 hónapja műtöttek meg, és a bőr visszahúzása, az hogy fog kinézni. Mert ugye a beavatkozáson eltávolítottak egy bőrdarabot. És a külső, vastag bőrt, azt hozzávarrtáak a fitymafej alsó részéhez.

A varratok azóta felszívódtak, de nem maradt annyi bőr, amit én rá tudnák húzni, hogy megvédjem azt az érzékeny részt. Nekem most akkor a külső vastag bőrt kell ráhajtogatnom? Ami amúgy nem megy, és vissza is húzódik. Vagy még várnom, kell, és ha igen, akkor mennyit.

Mert az urologus, azt mondta, sem funkcióban, sem esztétikailag nem változik. De időt nem tudod mondani.

Még érzékeny, a fitymafej alsó része pedig lila. És persze, ha fürdés közben, kicsit lehúzom, mert gondoltam nyújtom rajta a bőrt, akkor fáj.

A másik, hogy egy kis területen, a hímvesszőn, a végefele, a vastag külső bőrnél, szárad, hámlik, és érzékeny, ki van repedezve. Olvastam még ezt másnál, de neki a makkjánál volt hasonló.

2010. dec. 13. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Ez így van, nem mindenki jár jól azzal, ha lecsonkolnak mindent
2013. febr. 4. 22:23
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is megcsinálták pici koromban és nem lett se szép, se jó.
2013. aug. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!