Részleges körülmetélés. Milyen érzéstelenítési módot válasszak?
Figyelt kérdés
Januárban lesz részleges körülmetélésem, fitymaszűkület miatt. Mondták, hogy lehet helyi érzéstelenítésben, gerincérzéstelenítéssel meg altatással is.
Ezzel kapcsolatban vagyok tanácstalan. A helyi érzéstelenítéstől irtózom, hogy nekem oda szurkáljanak tűvel? Hát, azt már nem. A gerincbe adott injekció meg rettenetesen fájhat és ha jól olvastam utána, akkor katéter is muszáj hozzá, mert nem érzek semmit alul Azt sem szeretném. Az altatástól meg eleve félek.
Melyiket válasszam akkor? Tapasztalatok?
23/F
2010. dec. 11. 17:41
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, megvolt, és végül teljes körülmetélés lett. De rendben van vele minden, nem bántam meg, sem én, sem a barátnőm :D
És helyi érzéstelenítés volt. Nem kívánnám még egyszer, de rég túl vagyok rajta.
2011. júl. 24. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!