Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részleges körülmetélés....

Részleges körülmetélés. Milyen érzéstelenítési módot válasszak?

Figyelt kérdés

Januárban lesz részleges körülmetélésem, fitymaszűkület miatt. Mondták, hogy lehet helyi érzéstelenítésben, gerincérzéstelenítéssel meg altatással is.

Ezzel kapcsolatban vagyok tanácstalan. A helyi érzéstelenítéstől irtózom, hogy nekem oda szurkáljanak tűvel? Hát, azt már nem. A gerincbe adott injekció meg rettenetesen fájhat és ha jól olvastam utána, akkor katéter is muszáj hozzá, mert nem érzek semmit alul Azt sem szeretném. Az altatástól meg eleve félek.

Melyiket válasszam akkor? Tapasztalatok?

23/F

2010. dec. 11. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Helyi érzéstelenités!Kitartás!:D
2010. dec. 11. 17:48
 2/11 anonim válasza:
100%
Csakis a helyi érzéstelenítés lehet ésszerű megoldás, ha az altatástól ennyire félsz. Pedig talán az lenne a legjobb, szóval válassz, hogy melyik félelmedet akarod legyőzni. :)
2010. dec. 11. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj az aneszteziológussal, ő fog tudni amszolút személyre szabott választ adni.

Mindenesetre ha nincs olyan egyéb körülmény, betegség stb. ami miatt más megoldás biztonságosabb lenne, én hasonló helyzetben nem félnék ennyire a gerincközeli érzéstelenítéstől. Nem olyan rossz, mint amilyennek első hallásra tűnik. Ha van olyan ismerősöd, aki császárral szült (99%, hogy ilyen módon volt érzéstelenítve), akkor ő tud mesélni róla.

2010. dec. 11. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az altatást választanám én a helyedben,mert az csak egy szuri és semmire nemfogsz emlékezni legalább. legalábbis én ezt választanám a helyedben
2010. dec. 11. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
érzéstelenítés mi? műtsd magad mint egy igazi férfit!
2010. dec. 11. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

alataást és ne félj nem lesz semi gond szakézet emebrek vannka ott, siman felébresz meg előt ugy is van vizsgaálta hogy altható vagy e :D

szvla ne félj :D

2010. dec. 11. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De most őszintén...

A sikerért be kell vállalnod egy áldozatot?

Szerinted melyik a legkisebb rossz??

* Néhány pici szúrás... (Eddig mindenki kibírta még... oO )

* Egy nagyobb szúrás + katéter

* Injekció és altatás, esetleg pluszban tablettás bódítás...??

Na ne mond már, hogy ennyire nyuszi vagy!

Melyik jár a létező legkisebb kellemetlenséggel???

2010. dec. 13. 06:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni az altatástól! Lemérik a súlyod és utána kimérik hogy mennyi altató kell. A műtét elött beadják fél perc és már húzod a lóbőrt. :D

Max arra fogsz felkelni hogy a kórteremben vagy.

2010. dec. 15. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Fogd fel bátorság próbaként és ne kérj érzéstelenítést. Én tudom uralni a fájdalmamat, fogorvosnál se kérek érzéstelenitőt. Meg is lepődött először a doki, de mondtam hogy remek jól tudom kontrollálniaz agyammal a fájdalmat. Azóta is ha megyek, mindig nevetnek az asszisztenssel hogy meg spórolják az injekciót. A test és a lélek egy.

(sen sei vagyok amugy)

2011. júl. 22. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk, akkor igazán beszámolhatnál Kérdező a fejleményekről,... vagyis, megvolt-e már a műtét, és ha igen, hogy sikerült? Mennyi fitymát vágtak le rólad és mennyi maradt?

És hogy viselted? Most hogy működik?

2011. júl. 23. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!