Milyen tuti gyógyírt tudtok a kínzó másnaposságra?
Figyelt kérdés
szédülés, fejfájás2010. dec. 7. 14:29
1/9 anonim válasza:
vagy ráiszok, vagy fekve maradok estig és szenvedek, mert aludni azt úgysem sikerül.
2/9 A kérdező kommentje:
a ráivás nem rossz, de abból könnyen lesz még nagyobb szenvedés
2010. dec. 7. 14:37
3/9 anonim válasza:
Ennyire jó volt a buli?:D
Amúgy nekem ez vált be: fájdalomcsillapító (Advil Ultra, de jó pl az Algopyrin is, vagy valami erősebb:)) és rá iszol egy jó nagy pohár vizet, aztán a nap folyamán még egy keveset.
4/9 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító , sok víz és alvás:)
5/9 anonim válasza:
Enni, inni rendesen, friss levegő. Megfogadni, hogy a büdös életben nem iszol ennyit egyszerre.:)
A legjobb, ha már előző este rákészülsz, és lenyomsz egy -két pohár tiszta vizet.
6/9 anonim válasza:
Engem legjobban egy jó mamaféle galamb- ill. a tyúkhúsleves józanít ki(de inkább a galambra voksolok). :)
7/9 anonim válasza:
ui.: a gyógyszereket meg felejtsétek el a pécsába
8/9 anonim válasza:
vagy talán nem kéne annyit inni :D
mértékkel kéne, na mindegy, velem is volt már ilyen..és csak egész nap feküdtem...szégyeltem is magam :) na nembaj:D:D:D
már csak ritkán.iszok.akkor is mértékkel,addig hogy jó kedvem legyen!:D üdv. 18/F :D
9/9 anonim válasza:
Mi baj a gyógyszerrel? :O
Nekem csak az válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!