Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csinálhatnak majd velem...

Mit csinálhatnak majd velem urológián? (rendőrség miatt)

Figyelt kérdés
Tehát most érettségi után megyek rendőr-szakközép iskolába, és a felvételi papírokkal el kell küldeni az urológiai vizsgálat papírjait is. Kicsit félek, sokan mondták, hogy fiatalon (18) nem néznek meg "hátulról mélyen", de a házidoki szerint lesz prosztata vizsgálat is, és én ezt nem akarom. Tehát mi lesz a vizsgálat menete? Kérdésben azért írtam oda, hogy "rendőrség miatt", mert hátha errejár egy rendőr vagy rendőrnek tanuló egyén, aki tapasztalatát leírja.Előre is köszönöm!
2010. nov. 30. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy prosztata vizsgálattól beszarsz akkor mi lessz ha rendőr leszel és lőnek Rád?

Nem a világ egy ilyen vizsgálat!Még annyira sem fáj mintha vastagot petézel!Ne fossál piciny pelikán!!

2010. nov. 30. 17:59
 2/6 Nostro the overlord ***** válasza:
Persze, hogy van eredetileg én is rendőrnek jelentkeztem. Nekem előszűrésen nem kellett de a pestinél már kellett volna ilyen vizsgálat is ha eljutok odáig :D de amúgy nem vészes, kibírható.
2010. nov. 30. 18:01
 3/6 tetris ***** válasza:
53%

Az urológián megtekintik legfőbb ékességed pici pelikán! Majd kézbe veszik, és anatómiailag megvizsgálják, hogy minden oké-e. A legjobb rész a prosztata vizsgálat, amikor azon az édes ici-pici fenéklukadon keresztül tapintással meghatározzák, hogy ott is minden rendben van-é. Ha esetleg nőnemű vagy, az is azonnal ki fog derülni.

A vizsgálatot nem, ismétlem nem 18 éves, nagymellű, kacsaszájú nővérke fogja elvégezni, hanem vszleg egy férfi orvos.

Az egész buli sacc/kb 5 percig tart.

2010. nov. 30. 18:08
 4/6 Nostro the overlord ***** válasza:
100%
Aki nem utolsó sorba öreg és remeg a keze :D
2010. nov. 30. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első gondolata bennem is megfogalmazódott :) Hogyan akarsz rendőr lenni, ha 18 évesen még egy prosztata-vizsgálattól is megrettensz? Édes Istenem, ti fogtok megvédeni minket??? Na, de mindegy.

Igen, az urológián előbb kikérdeznek (volt-e korábban valamilyen gondod, stb.), aztán alsó le, két mozdulattal áttapintja a heréidet, megnézi a fitymádat és valószínűleg nem úszod meg a prosztatavizsgálaot sem, de tényleg nem drámai, kb. fél perc alatt végez vele. A legfontosabb, hogy ne pánikolj előre, mert csak feleslegesen idegeskedsz. Amikor túl leszel rajta, már te is csak nevetni fogsz az egészen.

2010. nov. 30. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is RSZKI-ba jelentkezek, a Hatósági biz.+tüdőszűrő már megvan, csak az utológia hiányzik, de hogyan kell oda beutaló, vagy mit kell tenenm, hogymegvizsgáljanak?? Nem tudom, mert még soha nem voltam ilyen, vagy ehhez hasonló vizsgálaton.

Am. sok sikert a felvételihez!

2010. dec. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!