Mitől fáj a hátam, gerint mellett középen, mellmagasságban?
Figyelt kérdés
Kb. mellmagasságba a hátam közepén mindkét oldalt a gerint mellett fáj. Ültem az ágyon cigiztem és egyszer csak megáfjdult azóta érzem. Mi lehet ez (kérdőjel)
14 vagyok lassan 15, kb 2 éve cigizek. Lehet ettől (kérdőjel)
Ahol fáj ott a tüdő van vagy izom (kérdőjel)
2010. nov. 21. 17:33
1/3 Pocogeddon válasza:
Szerintem izomgyulladás. Próbáld meg borogatni. Nekem is ott volt.
2/3 A kérdező kommentje:
De ülés közben hirtelen csak előjön?
Nem érzem hogy belül fájna, inkább mint ha izom lenne tényleg. Meg ha fekszek akkor nem fáj, ha meg valami nagy párnát odarakok a hátam alá hogy kidomborodjon az a pont, úgy meg még kellemes érzés is.
2010. nov. 21. 19:03
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen panaszom és az orvosok sem tudtak vele mt kezdeni.Nekem csak este lefekvésután fájt de már annyira hogy aludni sem tudtam. Napközben nem fájt. Egyszer csak, vettem multi-tabs immunót és az használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!