Ha a péniszem homokóraalakú (középen összeszűkül) akkor az egészséges? Ha nem akkor mit teheteke ellene?
Szerintem fitymaszűkület lesz...
ha az akkor mit lehet ellene csuinálni? :S
Ha az, akkor lehet tágítani... fürdés után türelmesen, szépen, hogy ne repedjen be, húzogatni.
Adnak hozzá a dokik krémet is, ami segít. Ha nem segít, akkor ejthet egy apró bemetszést a doki, amivel lazul a bőr a makkon. Az már elég segítség szokott lenni. Ha mégse, akkor végezhetnek mondjuk egy z-plasztikát (nézz utána a neten, gugli a barátod) és ha az se válik be, akkor jöhet a részleges metélés, ahol nem kell az egészet eltávolítani.... ezt ne is hagyd, mert a dokiknak a teljes körülmetélés a legegyszerűbb és leggyorsabb, de te így vesztesz a legtöbbet, én pl nagyon póruljártam és irtó ronda is lett és sok a gond vele.... ezért figyelj, hogy minél többet próbálj megtartani a fitymából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!