Miért nem tudok 2éve nem leállni vele?

Mert függő vagy, a fáradtságot meg a folyamatosan alacsonyan lévő tesztoszteron szint okozza.
Megoldás: Önuralom. Egyszerűen megállod, hogy nem csinálod és kész.

Valószínűleg az elején a értelemszerűen a kanosság hajtott és az orgazmus érzése, illetve ez egyfajta stresszlevezetés is. A gond az, hogy ez nálad egy befásut megszokássá vált.
A fejfájást esetleg okozhatja a megemelkedett pulzus, bár ennek már az edzésen is jele kellene hogy legyen.
A tesztoszteron szinteddel valószínűleg nincs baj, ez csak a gyakori lévőknek az első gondolata sajnos, az épeszű dolgok helyett.
Első körben vizsgáld meg, hogy mennyit alszol, alapvetően mennyire vagy kipihent. Ha ez rendben van, akkor az étkezés és vitaminbevitel az amit meg kell vizsgálni.
Ha szerinted ezzel is minden rendben, akkor nagy labort csináltatni nem árt, erre háziorvos tud beutalót adni.
A farokverésről való leállás pedig csak úgy fog menni, ha abbahagyod. Értelemszerűen, inkább a csökkentésre kellene fókuszálni, mondjuk minden másnap vered ki, majd minden harmadik nap.

Napi 1-2 alkalom egy tizenévesnél nem gondolom, hogy függőség, főleg ha nem hanyagolod el mellette a sportot meg a sulit.
Ahhoz ennek semmi köze, hogy fáradt vagy. De pszichológiai vagy fizikai kimerültség lehet. Pl. alszol eleget (napi min. 8 óra)?

"Fáj tőle fejem, nyakam mindennem"
Ez nagyon fura. Nekem amikor nagyon stresszes vagyok, akkor fájni kezd a fejem, átmegy a fogaimra, aztán a nyakamra, vállaimra.
Meg volt egy exem, aki soha nem maszturbált, ő a kapcsolatunk elején nem panaszkodott szex utáni fáradtságra, de egy pár hó elteltével már szinte alig lehetett rávenni szexre, mert azt mondta, hogy nem akar utána fáradt lenni... De sztem ez nála full pszichés volt (pláne mivel eleinte semmi ilyesmi gondja nem volt).
Hát ez nem hiszem, hogy sokat segített, de 3-as és 4-es nagyon jókat írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!