Már betegre ettem magam sajnos szó szerint,de még mindig nem bírok leállni az evéssel!?mit csináljak?
Cukorbeteg lettem.Igaz azt mondták nincs gáz annyira mert ez lehet ilyen átmeneti és simán elmúlhat még(szóval enyhe)
Mégsem tudok leállni az evéssel.
Jártam már dietetikushoz is aki bevágta a sablon dumát.Konkrétan levegőt etetett volna velem(ami tarthatatlan lett volna)Aztán eleve járok pszichiáterhez és mondtam neki,ő is ajánlott pár dolgot.de ő se mondott semmi konkrétat
És most itt tartok,muszáj lenne leállnom végre de nem megy
Sajnos nincs más megoldás, menj el egy másik dietetikushoz és egy másik pszichiáterhez. Mi hiába adnánk sajnos tanácsot, nem ismerjük a háttered, az orvosi leleteid, a gyógyszereid, az ételérzékenységed, a súlyod, az életmódod stb. Hiába próbálnánk segíteni, lehet, hogy csak rontanánk a helyzeteden.
Írhatnám azt segítő szándékkal, hogy aludj eleget, sportolj heti 3-szor, igyál sok vizet. Ne cigizz, ne igyál alkoholt, ne drogozz. Kezdj új hobbit, járj emberek közé, tanfolyamra, dolgozni stb. Ez mind ahhoz fog vezetni, hogy nem tömöd magad, lefogysz, egészségesebb leszel. De te gondolom ezt is sablonnak vennéd, nem hinnél nekem.
Igen az nehéz is, elhiszem. Mindemellett sem a dietetikus, sem a pszichológus nem fogja letenni a kaját, amit már nem kellene megenned, azt csak te teheted le.
Ilyenkor - ha van rá lehetőséged - kelj fel, és menj el sétálni egy kicsit. Utána könnyebb lesz!
Sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!