Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy hónapja merevedési problém...

Egy hónapja merevedési problémákban szenvedek, egyik napról a másikra történt és azóta vagy egyáltalán nem, vagy csak félig meddig áll, az is csak reggelente vagy pedig hosszabb stimuláló után. Mi lehet a baj? Ultrahangon és orvosnál is voltam már

Figyelt kérdés

febr. 8. 17:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A Cystitis-re írta ki a háziorvos

Amit szedtem is amíg el nem fogyott

De nem javult a helyzet ezért mentem magánorvoshoz ultrahangra

Ami azt mutatta hogy minden szervem (húgyhólyag, prosztata, vese stb stb..) mind egészséges

Amikre még gyanakszok az alacsony tesztoszteron, érrendszeri probléma (nemtudom hogy azt kimutatja e az ultrahang?) vagy valami derék probléma által (gyakran fáj a derekam is)

Vagy esetleg tényleg lelki/stressz probléma amit nem értenék mert nem stresszelek túlságosan

febr. 9. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a derakad is fáj az meg vesekő vagy homok azt a sima uh nem mutatja ki csak ha direkt azt nézik másik beállításon. Feltételezük hogy nincs semmi bajod csak nem áll fel de ezt kizárnám a fájdalom miatt de ha csak nem áll fel akkor arginin nekem az használt igaz 10 14 nap mire észreveszel valamit inkább 14. nap tól kezd hatni utánna szedem még 2-3 hétig akkor kb fél egy évig olyan mint 18 évesen. Amugy gyin binnél a legolcsobb azt érdemes lehet többi is jó de én azt szoktam venni és nekem használ értisztitó hatása miatt.
febr. 9. 16:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Értem hogy cystisre....de ha nincs tenyésztés akkor minek. A tenyésztés mutatja ki a kórokozót és általában rezisztencia próba is van.Csináltass tenyésztést mindkettőre...ha ez nem mutat ki bakteriális vagy gombás fertőzést akkor menj tovább.

És kérlek ird ki hogy ha sikerrel jársz,segits másoknak.sokan csak segitséget kérnek,majd ha rendbejönnek eltünnek

febr. 9. 17:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Mindenképp leírom ha látok javulást.

És 12. Köszönöm, mindenképp kipróbálom. Bár már vettem egy

"Xtra Men" nevezetűt

Amiben vannak hasonló értisztító hatású anyagok.

febr. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!