Akik már a húszas éveikben elkezdenek kopaszodni, minden esetben teljes kopaszodás várható?
Figyelt kérdés
#kopaszodás #20 as évek
jan. 19. 09:25
1/5 anonim válasza:
Nem biztos. Van aki bizonyos pontokon kopaszodik csak egész életében. Pl. vki csak fejtetőn, van akinek homloknál felfele, van aki foltokban.
2/5 anonim válasza:
Férjem 21 évesen kezdett kopaszodni, most 50 éves, a teljes fejteton kopasz, hátul és oldalt körbe viszont tok sűrű haj maradt.
3/5 anonim válasza:
Ezt nem tudja senki megmondani. Szerintem elég gyakori csak a részleges kopaszodás a férfiaknál, akkor is, ha fiatalkorban kezded.
4/5 Senior Séf válasza:
Aput nézd meg, abból következtethetsz.
5/5 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem el kopaszodni. Már nagyobb lett a homlokom, még kezd ritkulni egy mikiegér vonalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!