Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 190 centihez 81 kiló az normális?

190 centihez 81 kiló az normális?

Figyelt kérdés

jan. 16. 19:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hagyom magam, mert igazából a barátaim csinálják heccelésből, nincs mögötte rossz szándék (az egyik nagyon vékony, de magán is tud és szokott nevetni). Nem hiszem, hogy tovább fogynék, de ha lemegyek ilyen 75 környékére, az se lenne baj. Még mindig van egy kis hasam. De tényleg nem tudom, mitől ment le kb 10 kiló. Betudható az életkoromnak? De már nagyon kifelé megyek a kamaszkorból...

jan. 18. 09:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az életkorodnak is betudható, férfiasodsz, de úgy látom, lelkileg még nem nőttél ki a kamaszkorból. Ha "heccelésből" csinálják, és te attól megijedsz, az nem hecc. A hecc az, amin mindkét fél nevet.

A "hasad" pedig gyanúsan testképzavar. De ha lenne is egy kis hasad, az se lenne baj.

jan. 18. 09:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem is állítottam, hogy lelkileg kinőttem...

Tudom, hogy bennük nincsen rossz szándék, sőt, sokszor én magam hozom fel a témát. De attól még szarul esik, mert tudom, hogy van (volt?) valóságalapja. Anya meg tiszta pánikban van a súlyom miatt, már orvoshoz is akart vinni 😀 azért az túlzás. Ha 60 lennék, azt mondanám, oké, vigyél. Amikor ezt elmondtam a haveromnak, azt válaszolta, nem akar kiröhögni, de a vékonytól nagyon messze vagyok. Ami igaz, a vékonytól messze is vagyok. A végtagjaim már egészen vállalhatóan néznek ki, de a hasamról még mehet le valamennyi.

jan. 18. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Testképzavar és önbizalomhiány. Ahogy így nézem, túlféltő anyától. Célozd meg a felnőtté válást. A barátod pedig nem olyan nagyon jó haver ... És kicsoda ő, hogy ő mondja meg, hogy neked mekkorának kell lenned? Ő jobban tudja?
jan. 18. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
BMI szerint normális.
jan. 18. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Hirtelen nagyobb fogyas esetén ami nem magyarázható mondjuk diétával, csökkentett kaloriaval azert egy komolyabb kivizsgálás sose árt.
jan. 26. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
A legjobb!
febr. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!