Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mintha sok lenne a bőr, gond ez?

Mintha sok lenne a bőr, gond ez?

Figyelt kérdés
kb egy hete vágattam át a fékemet mert tul rövid volt, 3 centit vágott lefele a doki, most merev állapotban is hátra tudom húzni a bőrt de mikor elengedem felgyűlik a makkom alatt és ronda is így. vajon gond ez sex közben? mi a megoldás?
2010. nov. 7. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem gond. És ha téged szeret vagy "megszerez" valaki, akkor ezt is szeretni fogja benned. :)

üdv, HajDoktor

2010. nov. 12. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülj hogy van bőröd!!!!

Nekem tavaly levágták az egészet, pedig nem is kellett volna

Azóta meg minden egyre rosszabb!

Addig örülj, amíg egyben vagy!!!!

2010. nov. 12. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy olyan pasim, akinek túl sok volt rajta a bőr. Tény, hogy esztétikailag nem volt a legszebb, de nem emiatt lett vége. Nem zavart, esetleg orálisnál egy kicsit... Amúgy meg lehet csináltatni, de szerintem még fiatal lehet ilyesmihez. Meg különben is, tényleg nem válóok!!!
2010. dec. 5. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!