Kb 1,5 éve merevedési zavarral küzdök. Csökkent a szexuális vágyam is, viszont nemrégen megismertem egy lányt azt hittem minden rendbe jött csak pszichés bajom van,.. De sajnos mégse. Valakinek tapasztalat ?
32 éves vagyok, régebben nem okozott nekem semmi gondot a szexuális élet. Arról voltam híres inkább hogy nem tudok elmenni bármit is csinált a csaj velem, ebből is voltak problémáim,.. Viszont 1,5 éve kb olyan szintű merevedési zavarom lett hogy nyitni sem mertem egy lány felé sem. Depressziós voltam nagyon magam alatt tengettem a napjaim. De megismertem egy lányt akit szeretek kb 2 hónapja vagyunk együtt volt együttlét is, kissé nehezen indult be a dolog de jól ment utána minden. Napi 4x is állt a Jancsi mintha mindig készen állna. Viszont egy hete megdöglött teljesen ha sikerül is felállítani fél perc megint döglött, utána meg döglődik. Annyira ég a pofám sohasem gondoltam, hogy ide lyukadok ki az életben. Jelentkeztem jövőhétre Urulógushoz magán rendelésre mert szerintem tuti valami szervi bajom lehet. Boldognak érzem magam ezt leszámítva persze. Próbáltam kamagrát is de több mint egy fél kapszulát vettem be de semmi hatása nem volt, anno amikor csak kipróbáltam meg majdnem agyvérzést kaptam annyira ,,megdobott". Valakinek volt már hasonló baja ?
Nem vagyok elhízva, igaz most dohányzom de nekem 3 napra elég egy doboz cigi, meg kondiba is járok a testalkatom már majdnem nevezhető ,,sportosnak". Csakis társaságban iszom alkoholt gyógyszert nem szedek csak étrend kiegészítőket meg vitaminokat. Valaki van hasonló cipőben ? vagy nemtudom. Az urulógusnál mire számítsak ha szervi eredetű a baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!