Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tamsudil Duo 0,5 mg/0,4 mg...

Tamsudil Duo 0,5 mg/0,4 mg gyógyszert írt fel az orvosom 3 hónapra. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Kérhetek segítséget?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok és azt mondta az orvos, hogy egy kicsit meg van nagyobbodva a prosztatám, nem jelentős, de ez okozhatja a kis mértékű hasi fájdalmam és a vizeletem sem ürül ki teljesen. Olvastam azért mellékhatásokról, amik eléggé ilyesztőek is tudnak lenni. Érdekelne, hogy tapasztalat szerint 3 hónapig nyugodtan szedhetem, az nem hosszú idő? Mennyi idő alatt jönnek elő mellékhatások, próbáljak alternatívát keresni vagy semmiképpen sem?

Köszönöm szépen!

tegnap 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyógyszer mellék hatásai, nem biztos hogy ki jönnek nálad is. Igen mindgyik gyógyszernek vannak mellék hatásai. De csak ezért nem szedni egy adott gyógyszert az butaság. Kivéve ha olyan súlyosabb mellék hatások jönnek elő nálad! De akkor azonnal irány a kezelő orvosod. És jobbulást kívánok neked.
tegnap 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezd el szedni és ha mellékhatást tapasztalsz, akkor szólsz a kezelődokinak
tegnap 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam retrográd ejakulaciot okozott amikor átváltottam alfetim uno-ra. Annál nem volt ilyen.

Sok embernél bevált, nekem nem jött be.

ma 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!